Rohkema info nägemiseks:

MARTNA PÄEVAKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 136; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MARTNA PÄEVAKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

MARTNA PÄEVAKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Martna Päevakeskus on äriregistrisse kantud 18.augustil 2008

Ühingu tegevuse eesmärgid

Külaelu edendamine; inimeste aktiivsele eluhoiakule kaasaaitamine; ühistegevuseks soodsate tingimuste loomine; ühistegevusest huvitatud inimeste ühendamine; koolituste, ringide, loengute, infopäevade korraldamine; elukestva õppe võimaluse pakkumine; kohaliku kultuuripärandi kogumine, hoidmine ja talletamine; erinevate käsitööliikide õpetamine; käsitööesemete turustamine; osalemine projektikonkurssidel; ühingule

Martna Lasteaia hoones kasutada antud ruumide heaperemehelik kasutamine, remontimine ja korrashoid; erinevate teenuste pakkumine; ühingu vara sihipärane kasutamine.

2023 aastal toimunud üritused:

Uue aasta tervitamine; Päevakeskuse ajalugu pildis ja osalejate meenutustes; Eesti Vabariigi sünnipäev; tulerooside valmistamine; lõime kerimine; luulepäev koos Martna raamatukoguga; loeng teemal "Pettused"- Astra Colli; Martna Päevakeskuse 15. sünnipäeva tähistamine; sügisene taaskohtumine kaaslastega; koristustalgud; loend teemal "Surmast ja leinast"(2 korda) - Astra Colli; Jõulupärgade valmistamine (2 korda); Martna Osavalla eakate jõululõuna Rõude külamajas; Jõulud Päevakeskuses.

Kogukonnateenuse toetus on väga vajalik ja võimaldab katta päevakeskuse kasutuses olevate ruumide ülalpidamiskulud ning pakkuda eakatele erinevaid ühistegevuse ning kooskäimise võimalusi.

Inimesed tunnevad puudust eakaaslastega suhtlemisest ja võimalusest koos aega veeta ning kodust välja tulla. Eakatele on just suhtlemine eluliselt oluline. Pakume siis seda võimalust neile ka edaspidi.

Teenused

Ruumide kasutamine üritusteks.

MTÜ-l on 16 asutajaliiget. 2023 aasta lõpu seisuga on ühingul 10 liiget.

MTÜ Martna Päevakeskuse tegevust juhib ja ühingut esindab 1 liikmeline juhatus. Juhatus on valitud viieks aastaks.( MTÜ Martna

Päevakeskuse üldkoosoleku protokoll 08.06.2020 nr 1). Juhatuse esimehele töötasu ei maksta. Samuti ei ole ette nähtud mingeid soodustusi ega garantiisid tagasiastumisel ega tähtaja möödumisel. Töötajaid MTÜ-l ei ole.

MARTNA PÄEVAKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.