Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA PARKINSONI HAIGUSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 89; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA PARKINSONI HAIGUSE kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA PARKINSONI HAIGUSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Saaremaa Parkinsoni Haiguste Selts (SPHS) asutati 30. augustil 2008. aastal Kuressaares. Seltsi asutajaliikmeid oli kuus. Vahepealsetel aastatel seltsi tegevust ei toimunud.

Mittetulundusühingu eesmärgiks on abistada Parkinsoni haigust (PH) põdevaid isikuid ja ühendades nende perekonnaliikmeid, hooldajaid ja muid PH põdevaid isikuid abistada soovivaid füüsilisi ja juriidilisi isikuid. Aidata kaasa PH põdevate isikute ravi-ja elukvaliteedi paranemisele.

Organiseerida loenguid, loengusarju ja kohtumisi raviarstidega Eestist ja välismaalt.

31.12.2022 aasta seisuga oli seltsil 13 liiget. Juhatuse liikmetele töötasu ei ole makstud ja palgalisi töötajaid ei ole olnud. 2022 aasta oli liikmemaksuvaba, edasiseks otsustab liikmemaksu suuruse üldkoosolek.

2022. aastal aktiivset majandustegevust ei toimunud.

SAAREMAA PARKINSONI HAIGUSE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.