Rohkema info nägemiseks:

SAARTE TARBIJAKAITSEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 224; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARTE TARBIJAKAITSEKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAARTE TARBIJAKAITSEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 224 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saarte Tarbijakaitsekeskus loodi 2008. aastal tarbijate nõustamise ja koolitamise eesmärgil. Peamine tegevusvaldkond on tarbijate koolitus, mille rahastamine toimub kas projektipõhiselt või koolituse tellijalt. 2012. aasta lõpus astus Saarte Tarbijakaitsekeskus Eesti

Tarbijakaitse Liidu liikmeks. 2013. aasta lõpus MTÜ muutis oma põhikirja ja alustas tegevust jaekaubandusega heategevuslikul eesmärgil.

Tegevuseks on komisjonimüük, kauba läbimüügist 40% läks kaubanduspinna rendiks ja kommunaalkuludeks. 4 kuu jooksul mitte müüdud kaup läheb heategevuseks. Investeeringuid 2013. aastal ei tehtud, samuti ei planeerita neid 2014. aastaks. Tegevjuhtkonna liikmetele aruandeaastal tasusid ei arvestatud ega tehtud muid soodustusi. Töötajaid MTÜ-s ei ole ja neile tasu ei makstud. 2014 aastal investeeringuid ei tehtud.

Tegevuseks on endiselt komisjonimüük,kauba läbimüügist 40 % läks kaubanduspinna rendiks, kommunaalkuludeks ning juhatuseliikme tasudesse. Tegevusjuhtkonna liikmetele arvestati tasusid. Muud soodustused puudusid aastal 2014. 2015 aastal investeeringuid ei tehtud.

Tegevuseks on endiselt komisjonimüük,kauba läbimüügist 40 % läks kaubanduspinna rendiks, kommunaalkuludeks,maksudesse ning juhatuseliikme tasudesse. Tegevusjuhtkonna liikmetele arvestati tasusid. Muud soodustused puudusid aastal 2015. 2016 aastal investeeringuid taas ei tehtud, endiselt tegemist komisjonimüügiga,kus läbimüügst 40% läks rendiks,kommunaalkuludeks ,maksudesseTegevjuhtkonna liikmetele aruandeaastal tasusid ei arvestatud ega tehtud muid soodustusi. 2017 aastal investeeringuid taas ei tehtud, endiselt kuni sügiseni oli tegemist komisjonimüügiga,kus läbimüügst 40% läks rendiks,kommunaalkuludeks ,maksudesseTegevjuhtkonna liikmetele aruandeaastal tasusid arvestati ega muid soodustusi ei tehtud. 2017 aasta sügisel pidimed kahjuks oma MTÜ tegevuse ajutiselt lõpetama Joanna Kolk ja Ene

Kolk, juhatuse liikmed 2018 a ei tegutsenud 2019 alustasime taas tegevust uues kohas,Tegevuseks on endiselt komisjonimüük,kauba läbimüügist 40 % läks kaubanduspinna rendiks, kommunaalkuludeks,maksudesse ning juhatuseliikme tasudesse 2020 aastal jätkasime tegevust aadressil turu 4 endiselt tegevuseks komisjonimüük ,tegevust ei toimund märts -mai seoses koroonapiirangute tõttu.Tegevusjuhtkonna liikmetele arvestati tasusid. Muud soodustused puudusid aastal 2020 2021 tegevus endiselt toimub aadressil turu 4 , tegevuseks endiselt komisjonimüük millest 40% läheb rendipinna ja kommunaalkulude ja juhatuseliikmetasuks 2022 aastal Tegevuseks on endiselt komisjonimüük,kauba läbimüügist 40 % läks kaubanduspinna rendiks, kommunaalkuludeks ning juhatuseliikme tasudesse.

SAARTE TARBIJAKAITSEKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.