Rohkema info nägemiseks:

ASTE DOLOMIIDI TÖÖTUBA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ASTE DOLOMIIDI TÖÖTUBA kohta arvamuslugu!"

ASTE DOLOMIIDI TÖÖTUBA MTÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Aste dolomiidi töötuba on äriregistris registreeritud 10. nov. 2008.a.

Registreerimise aastal majandustegevust ei toimunud. MTÜ tegevuseks on dolomiidi töötlemine ning selleks vajaliku oskusteabe tutvustamine ja õpetamine. Rahalised vahendid teenib töötuba dolomiidist valmistatud toodete müügist.

Esimene tegevusaasta langes kokku majanduslanguse ajaga. Seoses sellega ei olnud dolomiidist toodetel sellist nõudlust nagu MTÜ moodustamisel kavandati ja müügitulu jäi oodatust väiksemaks.

Kui 2017.aastal oli eelnev perioodiga võrreldes tunduvalt parem ja kasum tekkis taaskord, siis 2018. aasta kohta seda nentida ei saa. Lootus püsib siiski, et suhtumine paraneb ja turistid on taas nõus Saaremaa dolomiidist valmistatud meenete peale raha kulutama. 2019.aastal tekkis kahjum seoses turistide huvipuudusega Saaremaa dolomiidi vastu.

Seoses üleilmse koroona epideemiaga oli 2020.aasta muidugi täiesti erinev eelmistest aastatest. Turiste liikus vähe ja dolomiidist toodete müük oli väga väike. Eelöeldu kehtib ka 2021.aasta kohta. 2022.aastal algas sõda Ukrainas ja turistidega ei olnud mingit suuremat liikumist Saaremaal näha. Lootus püsib 2023.aastal.

MTÜ juhatuses on üks liige.

ASTE DOLOMIIDI TÖÖTUBA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.