Rohkema info nägemiseks:

SAARTE HOOLDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARTE HOOLDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAARTE HOOLDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Saarte Hooldus on asutatud 08.10.2008 ja kantud registrisse 13.11.2008. Seltsi tegevust juhib kaks liiget. Juhatuse liikmetele tasu ei arvestatud ning hooajaliselt (juuni-august) oli ka 1 töötaja.

Seltsi põhitegevusaladeks on jätkuvalt olnud: haudelinnustiku seire, mille lepingulisi töid on MTÜ Saarte Hooldus teostanud Vilsandi Rahvuspargis alates 2009 aastast. Tööd on teostatud

Riikliku keskkonnaseire programmi allprogrammi „Eluslooduse mitmekesisuse ja maastiku seire“ lähteülesanne alaprogrammile „Väikeste meresaarte haudelinnustik“ pesitsusaegse linnustiku seireks. Seiret teostatakse kuuel saarterühmal: Kihelkonna, Kiirassaare, Kuusnõmme ja Atla lahtede saartel, Vaika ja avamere saartel, etteantud metoodika alusel. Töö jätkub ka 2024 aastal.

Teiseks peamiseks tegevusalaks oli Vilsandi tuletorni opereerimine. 2023 oli mitmeid tegevusi seoses Vilsandi tuletorni külastajakogemuse parandamisega. Üheks suuremaks väljaminekuks oli

Respo Haagistelt soetatud ratastel kuivkäimla. Vilsandi tuletorn jätkas tööd ka kui Eesti kõige läänepoolsem kunstigalerii. 2023 hooajal kaunistas tuletorni seinu Terje Kruppi (kunstnikunimi

Pamukkale) maalinäitus “Aste astmelt”.

Tuletorni opereerimine võimaldab täita MTÜ Saarte Hoolduse põhikirjalisi tegevusi: Tutvustada saart, selle loodusväärtusi ja aidata propageerida kohalikke tooteid, teenuseid ja kunsti.

Kolmanda tegevusalana teostati hooldustöid Infopunkt-Sadamahoone Riigimetsa Majandamise Keskuse objektil.

Neljandaks hooldati Vilsandi saarel poollooduslikke kooslusi, mille eest saadi PRIA-lt pindalatoetust.

Lisaks lepingujärgsetele kohustustele täideti Vilsandi saare kogukonna heaks mitmesuguseid ülesandeid: veeti paatidega ehitusmaterjale, hooldati küla ja talude haljas ja õuealasid, teostati mitmesuguseid abitöid: jms.

SAARTE HOOLDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.