Rohkema info nägemiseks:

ÖSTERBY KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 332; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÖSTERBY KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ÖSTERBY KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 332 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Österby Külaselts jätkas 2022 aastal varem alustatud tegevuste elluviimisega.

2020 aasta oktoobris sai Österby Külaselts Lääne-Nigula vallalt Mittetulundusühingute projektitoetust kogusummas 500 eurot. Saadud toetuse kasutamise sihtotstarve oli Österby külaelanikele küla ajaloo tutvustamine koolituste vormis. Aruandeaastal viidi koostöös Nuckö Ehitus OÜ ja

Osterman OÜ-ga läbi kaks koolitust, mille tulemusel sai antud projekt lõpule viidud.

10.09.2021 sõlmiti toetusleping MTÜ Noarootsi Tuuleenergiaga Österby pritsikuurile väärika ajaloolise katuse taastamiseks. Toetust saadi summas 4152 eurot. Pritsikuuri katuse renoveerimistööd teostati 2022 aasta suvel. Renoveerimistööde tulemusel on Österby pritsikuuril uus laastukatus.

Jätkuvalt on Österby külas mureks külateel kihutavad sõidukid, mis ei järgi liikluspiiranguid. Külaselts on korduvalt juhtinud nii Transpordiameti kui ka Politsei- ja Piirivalveamet tähelepanu antud probleemile. Aruandeaastal on eelpool mainitud ametitega oldud kirjavahetuses leidmaks lahendusi Österby külatee liikluse rahustamiseks. Samal teemal jätkatakse arutelu ka järgneval 2023 aastal.

2022 aasta suvel jätkati Österby pritsikuuri ümbruse tavapäraste korrastustöödega.

Juulis 2022 osales Österby küla oma võistkonnaga Noarootsi Külade mängudel.

Majandusaasta lõpu seisuga on Österby Külaseltsil 38 füüsilisest isikust liiget.

ÖSTERBY KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.