Rohkema info nägemiseks:

ONUM STUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ONUM STUDIO MTÜ kohta arvamuslugu!"

ONUM STUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023.aasta oli mittetulundusühingu OnuM Studio kolmeteistkümnes tegevusaasta. Üldkoosolekul hindasid liikmed MTÜ tegevuse heaks. 2023.a tegevuse prioriteediks olid muusikakultuuri arendamine Narva linna noorte seas, samuti võimalus noortele bändile ennast täita ja salvestada oma loomingut.

Aasta jooksul pakkusime stuudio väljaüürimist proovideks Narva noortebändidele. Teenuste osutamise hulgas oli demo salvestamine erinevatele

Ida-Virumaa maakonnast bändide, nagu ’F.A.R’, ‘Cosmo’, ’The Sus’, ’VINKEL Project’, ’Glicin’, SizeoptimaL’, ’DNO’, ’vulgari_Moribus’ ja teistele.

Aastal 2024 plaanime jätkata tööd noorte bändidega ning aidata neil nende samuti plaanis on teha väikest remonti stuudios.

ONUM STUDIO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.