Rohkema info nägemiseks:

RAPLA LINNA MOOSEKANDID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAPLA LINNA MOOSEKANDID kohta arvamuslugu!"

RAPLA LINNA MOOSEKANDID MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Rapla Linna Moosekandid loodi veebruaris 2009.a. MTÜ on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. Ühingu eesmärgiks on vabaajaveetmise, enesearengu ja sportliku eluviisi viljeliemise võimaluste pakkumine.

.

2023. aastal toimus üks üritus, mida toetasid Rapla vald (700 eur) ja Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupp (600 eur).

XVI Tule- ja tantsuetendus toimus 2. detsembril kl 19.00-21.00 Rapla Kultuurikeskuses.

Rapla tantsustuudio Lootos korraldas tantsuetendust juba 16. korda. Seekord oli see rahvusvahelisem kui varem. Soomest osales idamaine tantsustaar Mila Tannermaa oma grupiga,

Tallinnast Jekaterina Dariy, kelle grupp Oriental Pearl on saanud mitmeid auhindu, osalenud idamaisele kultuurile pühendatud festivalidel ja kontsertidel Eestis, Soomes, Lätis ja Leedus.

Grupis on pooleks eestlased ja vene rahvusest tantsijannad.

Aasta tagasi loodi Tallinnas tantsurühm Philosophia, kus ukrainlanna Sophi eestvedamisel avastatakse tribal fusion stiili. Ukrainlannasid oli etendusel veelgi, üks tantsija on ka Rapla tantsustuudio LOOTOS grupis. Idamaiseid tantse esitas ka aastaid Egiptuses Kairo Ooperimaja tantsinud Kaidi Udris. Egiptuses on oma tantsija teed sillutanud ka Eve Ruul, kelle grupid Raplast ja Juurust esinesid samuti tantsuetendusel.

Tantsustuudio Arrakis on väärika vanusega Eestis tegutsev tantsustuudio, kus põhisuunaks on

Lähis-Ida ja polüneesia tantsud. Stuudio tegutseb hetkel Tallinnas Pirital ja Viimsis. Juhendaja ja tantsija Jelena Metsoja. Kuna õhtu peategelased on peamiselt flamenco-, idamaised- ja mustlastantsijad, siis osales ka flamencostuudio Fiesta, kes viimastel aastatel on kasutatud bata de cola stiili. Tantsijad ise ütlevad, et neil on sabad. Mustlastantsu, charlestoni ja ka erinevaid idamaiseid tantse esitas Rapla tantsustuudio Lootos.

Kontsert-etendus algas traditsiooniliselt varjutantsuga ja lõppes tuleshowga. Imelise varjutantsu esitas Lemme Velleõu. Ägeda tuleshow tegi Margarita Fire Angel, kes on tuletantsu žanri Eestisse tooja. Tema asutatud on ka Eesti esimese tuleteater KELFIRIUS ja Eesti Tuleartistide Liit.

RAPLA LINNA MOOSEKANDID MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.