Rohkema info nägemiseks:

SOCIAL ACT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 251; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOCIAL ACT MTÜ kohta arvamuslugu!"

SOCIAL ACT MTÜ hetkeolukord

Juba 251 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Social ACT asutati 27.02.2009. Tegevus siht on viia läbi korjandusi, teha heategevuslike üritusi noorsportlasi, Keskkonna- ja looduskaitseühendused, teadus teadustegevust ning koguda toetusi arhitektuurimälestiste korrastamiseks.

Kuna MTÜ Social ACT ei saavutanud sobilikke koostöölepingu tingimusi, oleme avastamas organisatsiooni tegevusvaldkondasid. Liikmed ning juhatus tegeleb MTÜ Social ACT ettevõtmisele uuete tegevussuundade leidmisega.

Aruandeperioodil puudusid MTÜ-s palgalised töötajad. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud ega muid erisoodustusi ei osutatud. Ühing on tegutsev.

SOCIAL ACT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.