Rohkema info nägemiseks:

PIKAVERE ELUPUU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 90; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PIKAVERE ELUPUU MTÜ kohta arvamuslugu!"

PIKAVERE ELUPUU MTÜ hetkeolukord

Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Pikavere EluPuu registreeriti 30.märtsil 2009. aastal Harjumaal, Raasiku vallas, Pikavere külas. Juhatuse liikmeteks valiti Arno Vorsman, Vaino Napp, Helju Kadakas ja Iira Piik. MTÜ Pikavere EluPuu põhitegevuseks on: - Pikavere kooli-, haridus- a kultuurielu uurimine, korraldamine ning arendamine, - kultuuriliste ja traditsiooniliste ürituste organiseerimine ja läbiviimine, - Pikavere kooli ajaloo uurimine ning traditsioonide hoidmine, - Pikavere koolihoone ja pargi hooldamine ning renoveerimine, - kooli vilistlaskonnaga sidemete hoidmine.

2022. aastal toimusid Pikavere kooliõue puhastus- ja koristustöödeks korraldatud üritused. 2022. aasta mais ja septembris toimusid kooliõpilastele suundorienteerumise koolitused, mida viisid läbi vilistlased Guido Trees ja

Sander Nahkor. 2024. aasta juunis korraldatakse Pikavere kooli 155. juubeli puhul vilistlaste kokkutulek.

MTÜ Pikavere Elupuu ei ole maksnud juhatuse liikme tasusid, aastal 2022 töötajaid ei olnud.

PIKAVERE ELUPUU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.