Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, TÄHE TN 38 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 217; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, TÄHE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, TÄHE TN 38 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta, korteriühistu Tartu Tähe 38

Korteriühistu tegutseb 12. märtsist 2008, ühistul on üheksa liiget, juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse tööd ei tasustata.

2022. aastal toimus 2 üldkoosolekut: 19. aprillil 2022 (täiendavate remonditööde kokkuleppimine, remondifondi tõstmise valmidus) ja 27.

oktoobril 2022 (2021. aasta majandusaasta aruanne, remondifondi suurus ja majanduskava 2022. aastaks, laenu juurde taotlemine, renoveerimistööde küsimused, nt aknapalede viimistlemine). Koosolekute vahel toimusid pikad ja põhjalikud mõttevahetused e-posti ja korto kaasabil, silmast silma õue peal.

Juhatus kohtus ja suhtles jooksvalt, protokollitud koosolekuid ei toimunud.

Kenal, ajalooliselt sooja suvega aastal 2022, oli Tähe 38 pererahva meelel peamiselt maja renoveerimisega seotu. Alustuseks suurendati pikema liu tagamiseks renoveerimislaenu (LHV, 170 000 euro pealt 238 000 euroni) ja seejärel asuti usinasti ehitama.

Majas ehitati välja uus vee- ja küttetorustik, mille käigus said vahetatud ka viimased majas olevad amortiseerunud kanalisatsioonitorud (korter 2, korter 4A). Uus kütte- ja veesüsteem pakub kõigile majaelanikele nüüdsest piiramatult puhta ja sooja veega naudinguid. Lisaks on majaelanikel võimalik jätta oma kuuriboksi puud ladumata ning täita need muu hädavajaliku, aga enamasti siiski täiesti kasutu kila-kolaga, sest nüüd vastutavad toasooja eest värskelt paigaldatud radiaatorid (Innover ehitus), millesse sooja jagava soojussõlme paigaldamise ja käikulaskmise eest saime arve tasuda teenuseosutajale (Gren Tartu 5418 eurot).

Edasi liikus ka korterite liikumine kolmefaasilisele elektrile, et kõigile majaelanikele piisavalt särtsu jaguks (Toht 1620 eurot, Hansoni 2351,15 eurot). Seejuures tasub märkimist, et ettevõtmise edukalt lõpetatuks lugemiseks vajab nii korter 4C kui ka ühiskasutuses olev puukuur tublide elektrimeeste kätt.

Põhirõhk langes siiski hoone välisilmega seotud töödele - vahetatud sai voodrilaudis, mille alla lisati õhukene tselluvillast soojustuse kiht, säilitades majale väärika ilme hoidmiseks sobilikud välismõõtmed. Lisaks soojustati ja hüdroisoleeriti vundamenti, tagamaks, et vana maja jalad ei

TARTU LINN, TÄHE TN 38 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.