Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA JA HARJUMAA LASTERIKASTE PEREDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 991; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA JA HARJUMAA kohta arvamuslugu!"

TALLINNA JA HARJUMAA LASTERIKASTE PEREDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 991 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 38 korda.

Tegevusaruanne 2023

Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit (edaspidi TLPL) tegutseb 2009. aastast.

31.12.2023.a. seisuga kuulub meie ühingusse 239 peret.

Ühing on kodanikualgatusel põhinev vabatahtlikke füüsilisi isikuid ühendav organisatsioon, mis lähtub oma tegevuses Tallinna ja Harjumaa lasterikaste perede vajadustest ja huvidest. Ühingu põhieesmärgiks on lasterikaste perede väärtustamine ja kaitsmine. Ühing osaleb õigusak(de väljatöötamises ja rakendamises ning arendab koostööd teiste sarnaste eesmärkidega isikutega.

Oma eesmärgi saavutamiseks tegutseb Ühing ak(ivselt järgmistes põhisuundades: 1. töötab välja ja viib ellu last ja perekonda toetavaid projekte ning programme; 2. korraldab lastega perede huvide kaitset; 3. kogub materiaalset abi nii füüsilistelt kui juriidilistelt isikutelt ja suunab seda abivajajatele; 4. korraldab üritusi peredele ja pereliikmetele; 5. korraldab koolitus - ja teavitustegevust; 6. käivitab lastega peredele suunatud jätkusuutlikke ning teadus- ja teadmiste põhiseid tegevusi, et mõjutada ühiskondlikke väärtusi ja hoiakuid; 7. soodustab peretavade jätkumist ja kultuurilise järjepidevuse säilimist; 8. tegeleb moraalsete ja ee(liste väärtuste edendamise ja edasiandmisega perede ja põlvkondade vahel; 9. teeb koostööd riigi - ja omavalitsusorganite, avalik- ja eraõiguslike juriidiliste isikutega ning osaleb ühisprojektides ja – programmides.

2023. aastal toimunud koolitused ja üritused: 1. TLPL JõuluGala 04.01.23.a Glehni Lossis.

2. TLPL Naerusuine Emadepäev 25.05.23.a Lennumaa mängumaal.

3. Suvepidu 11.07.23.a Nõmme Seikluspargis.

4. Ranitsapidu 01.08.23.a, kus jagati Esimesse klassi minevale registreeritud lapsele täidetud koolikott.

5. Koolikampaania, mille raames koguti annetusi ning koolitarbeid.

6. TLPL vabatahtlike tänugala 22.09.23.a Ruunawere Postimõisas 7. Isadepäev 04.11.23.a Tallinna Nõmme spordikompleksis 8. Kodurahu projekti raames, projekt -”Toit meid ühendab” sep-okt.23.a

Sooduspileteid müüdi 2023a 108 tk, tasuta piletite soove oli 1395.

Aasta jooksul jagasime iganädalaselt keskmiselt 200-le perele toiduabi.

Jagasime 25 beebipakki meie liidu peredele uue ilmakodaniku sünni puhul. Sündis 15 poissi ja 10 tüdrukut.

Avatud oli riideait, kus vahendasime annetusi.

2024. aastaks on planeeritud Jõulupidu, jätkata projektiga “Toit meid ühendab”, pakkuda koolitust noortele, Emadepäeva pidu, Isadepäeva spordipäev, ranitsapidu, osalemist koolikampaanias ja viia regulaarselt läbi erinevaid töötubasid või koolitusi liidu liikmetele.

Lisaks soovime läbi viia projekti noortele, kus saaksime nende koostööl selga lõpetajatele lõpuriided.

TALLINNA JA HARJUMAA LASTERIKASTE PEREDE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.