Rohkema info nägemiseks:

NOORTE SPORDISELTS OYAMA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 75; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NOORTE SPORDISELTS OYAMA kohta arvamuslugu!"

NOORTE SPORDISELTS OYAMA MTÜ hetkeolukord

Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Noorte Spordiselts OYAMA alustas tegevust 2009.a. lõpust ja selle asutajateks on Valeriy Savitskiy. Ühingu tegevuse aluseks on Põhikiri ning Arengustrateegia 2020 – 2025. Tööd juhib ühe liikmeline juhatus järgmises koosseisus: juhatuse liige Valeriy Savitskiy.

Ühingu põhitegevusalaks on sportlike tegeluste läbiviimine.

Juhatuse liikme põhiülesanne on mittetulundusühingu edendamine ja töö korraldamine, info kogumine ja vahendamine ning koostöö liikmetega.

Juhatuse liige täitis aruandeaastal järgmisi ülesandeid:

Valeriy Savitskiy – koordinaator, treener, juhatuse töö üldkoordineerimine, ühingu finantsmajanduse korraldamine, projektitöö.

2022. aastal viidi läbi kaks juhatuse koosolekut. Koosolekutel arutati ühingu tegevust, laekunud avaldusi, tegevusega seotud küsimusi, 2020-2025aasta tegevuskava ja eelarvet, organisatsioonilisi ja muid küsimusi.

Ühingu tegevuse eesmärgiks on seatud spordi propageerimine, noorte kaasamine spordiga tegelemisele, spordivõistluse organiseerimine, erineva tasemega võistlustest osavõtt, kontaktide loomine teiste klubidega Eesti Vabariigis ja välismaal ning seminaride ja spordiürituste korraldamine.

Eesmärkide elluviimiseks tehtavad tegevused on: teabe- ja infopäevade korraldamine; koostöö arendamine; spordiühingu esindamine; arenguprojektide koostamine jne.

Aruandeperioodil 2022.a. aktiivset tegevust ei toimunud ja finantsilist tegevust ei esinenud. Teostati ettevalmistust, suhete loomist, enesetäiendamist, raamatupidamise probleemide ja organisatsiooni siseprobleemidega, jagati infot projektide jms. kohta ning viidi läbi uurimustööd. Suurt tähelepanu pöörati ühingu sisemisele tugevdamisele, finantsolukorra stabiliseerimisele, liikmeskonna arendamisele, projektitaotluste esitamisele lähtuvalt plaanidest, ürituste korraldamisele, töös osalemisele, koostööle kohalike omavalitsustega, eeldatavate sponsoritega ning uute partnerlussuhete algatamisele.

2023.a. algusest alustas ühing uuesti aktiivset tegevust, kaasates sellesse 30 last. Edaspidise tegevuse eesmärgiks on püstitatud: suurendada laste arvu ja koondada ning ühendada spordist huvitatud isikuid. Ühingu eesmärk ei ole jätkuvalt kasumi taotlemine.

Organisatsioonis siseprobleeme ei esinenud ning juhatuse liikmed kinnitasid ühehäälselt üldkoosolekul 20.06.2023 .a. majandusaasta aruande.

Juhatus hindab ühingu tegevust kordaläinuks ja jätkusuutlikuks.

NOORTE SPORDISELTS OYAMA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.