Rohkema info nägemiseks:

PEREKESKUS KONTAKT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 234; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PEREKESKUS KONTAKT MTÜ kohta arvamuslugu!"

PEREKESKUS KONTAKT MTÜ hetkeolukord

Juba 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusuhingu Perekesus Kontakt tegevuson seotud peredega, lastega ja andeka inimestega. Meie aitame arendama inimestele talendid ja harrastused. Vottame osa koikidel linna- ja riigiuritustes, ettevotete- ja perepidudes. Aitame organiseerida ja korraldada peouritusi ja meelelahutusprogremme ja meistriklassdi ruhmades.

Pohitegevusalad: * meelelahutusurituste korraldamine ja labiviimine; * Vaba aja veetmise organiseerimine; * tantsuklubi, vokalistide klubi ja naitlejate klubi too korraldamine; * kulalisetendusi ja kontsertide korraldamine ja labiviimine. Jatkasime tantsugrupi, vokaalstuudio ja naitleja klubi tood ja tegelesime nende arendamisega. Organiseerisime ja viisime labi meelelahutusuritusi Ida-Virumaal, Tallinnas ja Eesti piirkonnas. Et arendada

MTU Perekeskus Kontakt tegevust soetasime esinemiskostuume, dekoratsioone ja rekvisiite.

Taiustasime klubi tood taiendavate tehniliste vahendite soetamise abil. Valmistasime ette ja viisime edukalt labi meelelahutusuritusi lastele. Et lavastada lastele uritusi ja vaba aja veetsisi,me soetasime palju rekvisiite (mangud, naitlejate kostuumid, grimm, dekoratsioonid jne).

Uuendasime kontsertkavasid ja repertuaari, taiendasime kostuumivalikut, lavastasime uue laulu-tantsujoud. Saavutasime meelelahutusuritustel esinemisel uue taseme. Lavastasime uusi temaatilisi kostumeeritud tavandisousi.

Eesmargid jargmiseks majandusaastaks

Jargmisel, 2024 aastal, me soovime arendada ja suureneda oma tegevust. Planeerime lavastada ja labiviia mitu uritust lastele, noortele ja taiskasvanutele.Uuendame kostuumid, rekvisiidid ja nuud seotud sou lavastamisega asjad. Plaanis ka jaemuuk - kasitoo ja ohupallidega kaunistused. Inventar rendiks.

PEREKESKUS KONTAKT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.