Rohkema info nägemiseks:

RÕUGE VALD, VIITINA KÜLA, TAMME KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 214; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUGE VALD, VIITINA kohta arvamuslugu!"

RÕUGE VALD, VIITINA KÜLA, TAMME KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Viitina Tamme on tegutsenud iseseisva korteriühistuna alates 20.09.2009. KÜ tegevuse eesmärk on KÜ liikmete ühistegevuse ja ühiste vahenditega operatiivne elutingimuste koordineerimine, ühistu teenus- ja hooldustööde korraldamine, sh inimeste elutingimuste parandamine.

2020a. vahetus KÜ juhatus. 2022 üldkoosolekul vastuvõetud otsus, mis puudutas korterelamu renoveerimise projekti alustamisega ei õnnestunud. Kokkulepitud koostööpartner ei suutnud enda lepingust tingitud nõudeid täita ning hetkel see tegevus on peatunud. KÜ ootab ka majandusliku olukorra paranemist, et selle vastuvõetud otsusega edasi liikuda aastatel 2023-2024. Uuel majandusaastal on eesmärk vahetada välja KÜ kõikide korterite veemõõtjad ning KÜ arvelduskontol olevate vabade vahendite investeerimine, et kasvatada tulu.

RÕUGE VALD, VIITINA KÜLA, TAMME KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.