Rohkema info nägemiseks:

CADILLAC CLUB ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 528; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CADILLAC CLUB ESTONIA kohta arvamuslugu!"

CADILLAC CLUB ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 528 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Cadillac Club Estonia eesmärgiks on Cadillac-i kultuuri arendamine Eestis, Cadillac-i omanike ühendamine, igakülgse abi osutamine liikmetele, Cadillac'ide alase informatsiooni jagamine ning üldisemalt kogu ameerika autode ja kultuuriga seotu populariseerimine.

Klubi esimesteks ja suuremateks eesmärkideks on: (cid:127) korraliku remondimanuaalide ja -kirjanduse baasi loomine, lahendamaks autode taastamisel ja remondil ettetulevaid küsimusi; (cid:127) Cadillac-idega seonduva tutvustamine erinevatel üritustel; (cid:127) ameerika autokultuuri edendamine; (cid:127) ja loomulikult klubiline lävimine tema kõige mitmekesisemates vormides.

2022 aastal aktiivset klubitegevust ei toimunud ning liikmemaksu seetõttu ei kogutud.

2022 aasta lõpuks oli klubis 7 liiget.

CADILLAC CLUB ESTONIA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.