Rohkema info nägemiseks:

KEHRA KOOLI VILISTLASED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 512; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KEHRA KOOLI VILISTLASED kohta arvamuslugu!"

KEHRA KOOLI VILISTLASED MTÜ hetkeolukord

Juba 512 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kehra Kooli Vilistlased (edaspidi MTÜ) põhiliseks tegevusalaks on heategevuslikus korras Kehra Gümnaasiumi abistamine ja toetamine

Kehra Gümnaasiumi missiooni ja eesmärkide täitmisel (EMTAK kood 94992). Pakume platformi vilistlaskonna kaasamiseks Kehra Gümnaasiumi eesmärkide täitmisel. Selleks soovime mobiliseerida Kehra kooli vilistlaskonda ja pakkuda kõigile kes soovivad kaasa lüüa, võimalust hoida ennast seotuna kooli tegemistega. Tegevuste rahastamiseks korraldame mitmesuguseid tulutoovaid ettevõtmiseid. Tulu suuname MTÜ põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks.

2023. aasta oli neljateistkümnes täismahuline tegevusaasta. Märkimisväärsete sündmustena võib välja tuua järgmised: * Andsime välja 2 Kehra kooli väljapaistva õpilase stipendiumit, Merilin Arumetsale ja Genno Peeglile. Kummalegi 100 Eurot.

* Juunis võtsime vastu MTÜ uued liikmed Külli Vihmari ja Rain Lillsoo.

* 27. juunil toimus MTÜ üldkoosolek, kusvaliti uus juhatuse koosseis: Andres Norden, Epp Joab, Paul Luškov, Piret Urmet ja Rain Lillsoo.

* Õnnitlesime ja külastasime juubelite puhul vilistlasõpetajaid (Reet Merilai 85, Evi Lauer 75). Raissa Rikkinenile avaldasime Sõnumitoojas lahkumise puhul järelehüüde.

* 9. septembril toimus MTÜ hilissuvepäev, mille raames külastasime Ämari lennubaasi ja Arvo Pärdi keskust.

* Kogusime annetustena 375 eurot (Pildikompanii, Riina ja Andres Nordeni ning Riina Laaneveer).

2024 aastal plaanime järgmiseid tegevusi: * Kaasata MTÜ tegevusse uusi liikmeid.

* Koostöös kooliga alustada 2025 aasta 18. oktooblil toimuva Kehra kooli juubeli ja vilistlaste kokkutuleku organiseerimisega.

Aruandeperioodil ei olnud MTÜ-s ühtegi töölepingu alusel töötanud isikut. Juhatus töötas vabatahtlikkuse alusel ja ei saanud tasusid ega muid soodustusi. Ei ole väljastatud garantiisid ega võetud potentsiaalseid kohustusi. Ei ole ette näha bilansiväliseid sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada MTÜ tegevust 2024. aastal.

MTÜ-s on 31.12.2023 seisuga kokku 20 liiget.

KEHRA KOOLI VILISTLASED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.