Rohkema info nägemiseks:

PÕDUSTE ARENG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 110; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕDUSTE ARENG MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÕDUSTE ARENG MTÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Põduste Areng on 2009.a. novembris asutatud füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mille eesmärgiks on pärandkoosluste hooldus- ja taastamistööd. 2010.aastal koostati koostöös Kuressaare linna ja Kaarma vallaga tööprojekt, mis valmistas ette Põduste jõe alamjooksu tervendamistööd. 2011. aastal koostati ja sai valmis Põduste jõe alamjooksu tervendamise põhiprojekti I osa koos joonistega ning tehti kooskõlastused Maa-ameti ja Kuressaare linnaga. 2012. aastal teostati Põduste jõe alamjooksu tervendamistööd. Projekti maksumuseks kujunes 134 tuh. eurot ja KIK toetas seda 90% ulatuses. 2013.aastal tegevust ei olnud. 2014. aastal taastati hakkepuiduga kallasrada.

Juhatuse liikmele 2022.a. tasu ei makstud.

Alates 2015. aastast tegevust ei ole toimunud.

PÕDUSTE ARENG MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.