Rohkema info nägemiseks:

KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 568; jälgijaid - 28. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS kohta arvamuslugu!"

KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta jooksul on toimunud vabatahtlikkuse alusel tasuta valveteenistus. Oleme osalenud erinevate tulekustutus-, avarii-, ja päästesündmuste likvideerimisel kokku 42. korral.

Seltsi liikmed osalesid alljärgnevatel üritustel: (cid:127) 28. mail 2023 osalesime Viljandi vallas Vissuvere külas toimuval Veski talu vanavara laadal, kus tutvustasime vabatahtlike pääste tehnikat, rääkisime ja andsime nõu, kuidas kriisideks valmistuda, mis peaks igas majapidamises olema, et kriisides hakkama saada.

(cid:127) 1. juunil 2023 osalesime Kolga-Jaani staadionil toimuval Lastekaitsepäeval, kus tutvustasime lastele päästetehnikat ja korraldasime vahupeo.

(cid:127) 15. juulil 2023 osalesime Pilistveres laste laagris, kus põhiteemaks oli - veeohutus, osales 80 last vanuses 13.- 17.a., (cid:127) 20. augustil 23 osalesime Holstre-Polli spordikeskuses korraldatud Viljandi valla külade päeval, kus rääkisime elanikkonnakaitsest ja viisime läbilastele võistlused. Osales ca 150 last/täiskasvanut.

(cid:127) 27. augustil 2023 osalesime Viljandi vallas Kalmetu kooli staadionil toimuval perepäeval, kus rääkisime tuleohutusest, elanikkonnakaitsest ja viisime läbi peredele viktoriini.

(cid:127) 09. septembril 2023 osalesime Viljandi vallas Vissuvere sügislaadal, kus tutvustasime päästetehnikat ja rääkisime tuleohutusest elanikkonnakaitsest ning andsime ohutusalast nõu korstnapühkimiste teemadel.

Detsembris rajasime Kolga-Jaani staadionile kooli juurde liuvälja.

Tegelesime kohaliku elanikkonna tuleohutusalase, veeohutuse ja kriiside ennetamise ennetustööga. Külastasime 31 majapidamist, kuhu paigaldati 22 suitsuandurit, vahetasime kaheksal olemasoleval suitsuanduril patareid, andsime tuleohutusalast nõu ohuolukordade likvideerimiseks.

Tegevusaasta olulisemaks ettevõtmiseks oli seltsile Kolga-Jaani Tuletõrje Seltsi depoo vastas oleva vana Termo alajaama renoveerimine päästetehnika garaažiks ja Eesti Energiaga liitumislepingu sõlmimine elektrienergi tarbimiseks seltsile kuuluval kinnistul.

Lisaks viidi suve jooksul Kalmistule 12 korral kastmisvett.

Seltsi liikmeid on kokku 22, töös osaleb aktiivselt 16 liiget.

Juhatuse deklaratsioon

Käesolevaga tõendame, et seltsi rahalistest vahenditest 2023. aastal töötasu juhatuse liikmetele ega ka lihtliikmetele ei makstud.

Kalevi Kaur

Harry Andresson

Tiit Tamberg

KOLGA-JAANI TULETÕRJE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.