Rohkema info nägemiseks:

HAKI HELÜ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 93; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAKI HELÜ MTÜ kohta arvamuslugu!"

HAKI HELÜ MTÜ hetkeolukord

Juba 93 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Haki Helü on mittetulundusühing, mis on asutatud 2010. aasta jaanuaris.

Ühingu peamisteks tegevusteks on kultuuri- ja muusikasündmuste korraldamine, uute muusika- ja kunstiteoste loomine, heli- ja videokandjate väljaandmine ja rahvusvaheline ning kogukondlik koostöö.

2022. aastal toimus MTÜ Haki Helü eestvedamisel teist korda festival Aigu Om! Rõuge vallas, Võrumaal. Aigu Om festivali korraldamine ning ettevalmistused on olulisim osa MTÜ 2022. aasta tegevusest. Lisaks tegeles MTÜ ka Euroopa Kultuuripealinn Tartu 2024 programmi kandideerimisega ning sellega seonduva projekti kirjutamise protsessi, eelarve koostamise ning projektiloomega. Projekt esitati 2022. jaanuaris ning sai positiivse vastuse. Tegemist oli aeganõudva ja mahuka protsessiga, kuhu panustasid mitmed Aigu Om festivali töösse seni panustanud inimesed. Samuti lisandus MTÜle 2022. aastal mitmeid uusi liikmeid.

22.-24.juulil esmakordselt Võrumaal Rõuge vallas toimunud Aigu om! festival meelitas kohale ligi kaks tuhat huvilist nii lähemalt kui kaugemalt.

Esinejate hulgas olid nii eesti kui ka välisesinejad Rootsist. Muusika- ja sõnasündmuse raames toimusid nii kontserdid, õpitoad, helirännakud, loengud, linnuretk, välikino. Aigu om! filosoofiaks on väärtustada kohalikku rikast pärimuskultuuri, siinseid inimesi, lugusid ja unikaalset looduskeskkonda ning kannab sõnumit aeglasemast ja looduslähedasemast elust. Siin saavad kokku mõnus muusika ja väle mõte, kohalik talent ja maailmategija. 2022. aasta programmiga saab tutvuda siin: https://aiguom.ee/2022/

Paralleelselt jätkus harjumuspärane tegevus muusikaloome ja -sündmuste vallas. 2022. aastal jätkus ka MTÜ Haki Helü tegevus ka kontsertpaiga Viitina Kõrtsi küün arendamisega. Esitati projekt ka Leader Võrumaa taotlusvooru, mis sedapuhku sai eitava vastuse. Hoone heakorra tagamiseks korraldati talguid, hoone remont-töid ning niitmist.

HAKI HELÜ MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.