Rohkema info nägemiseks:

ÕNNEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme klientide nõustamise ja teraapiaga, keskendudes erinevate sõltuvuste ja terviseprobleemide lahendamisele, toetades keha-meele meditsiini kontseptsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervis ja heaolu on meie kõigi jaoks elu olulised osad. Kuid sageli unustame, et keha ja meel on tihedalt seotud ning nende koostöö võib viia imeliste tulemusteni. Täna soovime teile tutvustada meie ettevõtet, ÕNNEKLUBI MTÜ, ning pakkuda ülevaadet meie mitmekülgsetest teenustest, mille eesmärk on aidata teid tervenemise ja enesearengu teekonnal.

Meie ettevõte on pühendunud keha-meele meditsiini kontseptsioonide tutvustamisele ning klientidele abistamisele, et nad mõistaksid, kuidas nende meel ja keha saavad koosmõjul saavutada tervenemise reaktsioone. Oleme veendunud, et paljud meie probleemid ja haigused on tihedalt seotud meie mõtlemise, emotsioonide ja elustiiliga. Seetõttu keskendume teraapiale, mis ühendab keha ja meele, et leida lahendusi erinevatele väljakutsetele.

Abistame neid, kes soovivad vabaneda alkoholi sõltuvusest. Meie spetsialistid pakuvad kodeerimist, mis võib olla samm sellel teel tervema ja õnnelikuma elu poole.

Hüpnoteraapia on tugev vahend erinevate probleemide lahendamiseks, alates ärevusest ja stressist kuni enesearenguni.

Kui soovite suitsetamisest loobuda, siis meie kodeerimisteenus võib olla teie jaoks õige valik. Tervislik kaal ja heaolu on meie füüsilise tervise oluline osa. Pakume tuge kaalulangetamise teekonnal. Kui soovite vabaneda narkootikumide sõltuvusest, siis meie spetsialistid on valmis aitama teid selle keerulise protsessi läbimisel.

Kui mängusõltuvus on muutunud probleemiks, siis saame teid toetada sellest vabanemisel. Magusasõltuvus võib olla keeruline väljakutse. Meie terapeudid pakuvad abi sellest üle saamiseks. Meie ettevõtte suhtlemisnõustajad, Margus Pariots ja Anna-Liisa Jaakson, on kogenud ja pühendunud spetsialistid, kes usuvad keha ja meele koostöö olulisusesse tervenemisel. Nad on siin, et pakkuda teile tuge, mõistmist ja juhiseid teie isiklikul teekonnal parema tervise ja enesearenguni.

Kui soovite avastada, kuidas keha ja meel saavad koos töötada teie heaolu nimel, võtke meiega ühendust. Oleme valmis leidma teie vajadustele parima lahenduse. Teie heaolu on meie prioriteet, ja koos saame astuda samme tervenemise ja enesearengu suunas.

ÕNNEKLUBI MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Markus S.

Mängusõltuvuse kodeerimine aitas mu poega taas reaalsusesse tuua.

- Liina K.

Tänu ÕNNEKLUBI MTÜ-e sain suitsetamisest lahti ja olen nüüd suitsetamisvaba!

- Simo S.

Narkootiliste ainete kodeerimine päästis mu elu. Tänulik igavesti.

Suitsetamisvastane kodeerimine- tee tervislikuma eluni

Suitsetamine on üks maailma suurimaid terviseprobleeme, põhjustades igal aastal miljoneid enneaegseid surmasid ja tervisehädasid. Paljudele suitsetajatele võib suitsetamisest loobumine tunduda võimatu väljakutse. Siiski on olemas tõhus meetod, mida tuntakse suitsetamisvastase kodeerimisena, mis võib olla võti tervislikuma elu poole. Suitsetamine- sõltuvuse püüdik Suitsetamine on sõltuvusttekitav harjumus, mis võib inimesi haarata väga noorest east ja jääda neid saatma aastaid või isegi aastakümneid. Nikotiin, mida sigaretid sisaldavad, põhjustab aju kemikaalireaktsioone, mis tekitavad

Dropdown

kõik artiklid

Mis on hüpnoteraapia?

Hüpnoteraapia on psühhoteraapiline meetod, mis kasutab hüpnoosi teadliku teadvuse muutmiseks ja inimeste vaimsete, emotsionaalsete või käitumuslike probleemide
ssb.ee
Hüpnoteraapia on psühhoteraapiline meetod, mis kasutab hüpnoosi teadliku teadvuse muutmiseks ja inimeste vaimsete, emotsionaalsete või käitumuslike probleemide lahendamiseks. See on teraapia vorm, mis on aastate jooksul tõestanud oma efektiivsust erinevate probleemide, alates ärevusest ja stressist kuni sõltuvuste ja uneprobleemideni. Hüpnoos- mis see tegelikult on? Hüpnoos on seisund, kus inimese teadvus on keskendunud nii tugevalt ühele kindlale ideele, mõttele või tundele, et ta muutub vähem teadlikuks oma ümbritsevast keskkonnast. See seisund on loomulik ja inimesed kogevad seda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.