Rohkema info nägemiseks:

FOTOPÄRL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 149; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FOTOPÄRL MTÜ kohta arvamuslugu!"

FOTOPÄRL MTÜ hetkeolukord

Juba 149 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Fotopärl Mittetulundusühing on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides, demokraatia, isemajandamise ja isefinantseerimise põhimõttel. Mittetulundusühing on asutatud 23. märts 2010.a. Karitsa külas, Rakvere vallas, Lääne-Virumaal.

Oma tegevuses juhindub Fotopärl Mittetulundusühing Eesti Vabariigi seadusandlusest ja muudest õigusaktidest, käesolevast põhikirjast ja ühingu organite otsustest.

Fotopärl Mittetulundusühing on loodud ühendamaks fotograafia huvilisi ning tasu neile ei maksta.

Mittetulundusühingu eesmärgiks on klubiliikmetega käia ühistel fotoretkedel ja jagada erinevaid teadmisi pildistamisest, korraldada õpitubasid erinevate tehniliste teadmiste omandamiseks, tutvustada fotograafiat, kui kunstilist väljundit. Tulevikus on plaanis kaasata klubisse nii fotograafia huvilisi kui ka proffesionaalseid fotograafe, kes jagaksid omi kogemusi ja teadmisi huvilistele. Lisaks veel jagada oma teadmisi kõigile fotograafia huvilistele.

2011. ja 2012. aastal osaleti mitmetel piirkonna ühisüritustel, kus tutvustati klubi ja selle eesmärke. Korraldati lühikesi loodusretki Lääne-Virumaa metsades ja soodes ning erinevate veekogude ümbruses nii päiksetõusul kui ka loojangul. Korraldati fotokoolitus noortele, kus peale algteadmiste omandamist külastati piirkonna huvitavamaid objekte. Koolituse tulemusena valmis 2011.a. näitus piirkonna "Head ja Vead".

2012. aastal korraldati kaks suuremat fotokoolitus projekti. Esimene koolitus viidi läbi Viru-Nigula noorte fotohuviliste seas. Koolitusprogramm sisaldas teooriakoolitusi ja retkesid piirkonna looduses nii jalgsi kui ka ratta sadulas. Koolituse tulemusena valmis looduspiltide näitus ning 2013.a. kalender. Teine fotokoolitusprogramm viidi läbi Rakvere valla noorte seas. Programm koosnes teooriakoolitustest ja loodusretkedest.

Koolitus lõppes fotonäitusega. Mõlema koolituse tagasiside on olnud noorte seas väga positiivne.

2012. aastal osaleti Mentorklubi programmis, et veelgi paremini kohaliku elu edendada.

2013-2019. aastal suvel korraldati mitu fotoretke loodusesse kus fotokaamera ette jäi nii detaile kui ka imelisi vaateid Eestimaast kui ka mägisest

Norrast. Eestimaa loodus on imekaunis, küünlasarnased sihvakad kuused sirutuvad taeva poole, kuldkollased kased ning punaseks värvunud taimed muudavad meie sügise eriliseks. Matkasime metsades, seiklesime jõgede ja järvede ääres, nautisime mereäärseid päikeseloojanguid.

Meie eesmärgiks on, et retk sobiks suurepäraselt nii matkasellidele kui loodus- ja fotohuvilistele. Jagame omi teadmisi ja avastame teiste poolt pakutavaid õpetusi ja nippe. Detsembris külastati Saaremaa tuuliseid randasid, et pildistada kuulsaid Saaremaa tuulikuid ja talviseid laineid.

Norras külastati Nordkappi kui kaamerasilma ette jäid hingematvad kaadrid.

2020-2022. aastal MTÜ ei tegutsenud.

2023. aastal on plaanis uuesti fotoretkedega tegeleda ning jätkata tegevust.

FOTOPÄRL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.