Rohkema info nägemiseks:

VIRU-JAAGUPI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 105; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIRU-JAAGUPI SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VIRU-JAAGUPI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 105 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Viru-Jaagupi Selts registreeriti 12.aprill 2010.a. Seltsi tegevuse eesmärgiks on kohaliku elu edendamine Viru-Jaagupi piirkonnas ja Vinni vallas tervikuna.Läbi oma tegevuste propa- geerib keskkonnasäästlikku, ökoloogilist ja rahvuslikele traditsioonidele tuginevat elustiili.

2010.aastal taotleti raha LEADER programmist Viru-Jaagupi kihelkonnapäevade läbiviimiseks.

Raha laekub 2011.aastal ja seniks andis raha Vinni vallavalitsus.

2011.aastal saadi raha maja remondiks - need tööd juba käivad.Raha laekub PRIA-lt LEADER pr.

Eesti maaelu arengukava 2007-2013 ühise põllumajanduspoliitikaga kaasneva maaelu arengu toetuse meetme 4 järgi Viru-Jaagupi endise koolimaja elektripaigaldise rekonstrueerimine ja peakaitsme suurendamine.

2013.aastal otsustati paigaldada kauaaegsele pedagoogile mälestuspink - raha saadi selleks Vinni Vallast.

2018.aastal toimus kandlepäev ja selleks eraldas raha Rahandusministeerium ja toetas Vinni Vallavalitsus 2019.aastal ei toiminud raha eraldamist ja seega tegevus puudus.

2020 aastal ei toimunud raha eraldamist ja seega otsene tegevus puudus.

2021.aastal ei toimunud raha eraldamist ja seega otsene tegevus puudub.Ilmselt algatatakse MTÜ tegevuse lõpetamist 2022.aastal.

VIRU-JAAGUPI SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.