Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, VIRBI TN 11 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 256; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, VIRBI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, VIRBI TN 11 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 256 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mötteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esitamine. KÜ juhib ja esindab juhatus. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. KÜ registreeriti MTÜ registris 13-aprillil 2010a.

1. REMONDITÖÖD 2022.a. oli remondifondist teostatud kõikides trepikojades, kus oli vahetatud aknad 1-2 korruse vahel. Vanad lasid talve perioodil palju külma õhku ja mõned oli lahti aastaringselt. Kogu kulud: 1525,76 Eur.

2. TÖÖ VÕLGLASTEGA JA TASUDE LAEKUMINE. Aruandeaasta jooksul tasude laekumine korteriomanikelt oli hea. Võlgkikutega oli vahepeal tehtud läbirääkimised, kus paari kuu jooksul võlgnevust maksti ära. Tasumise viivitatud arvede eest 2022.a korteriomanikelt oli arvestatud KÜ tulusse 31,80 Eur viivise.

3. JUHATUSE TÖÖST. Juhatus viis läbi 2022.a.juhatuse ja üldkoosoleku. Esimees ettevalmistas ja viisläbi juhatuse koosolekut vastavalt meie põhikirjale ja juhatuse liikme kohustuse alusel. Juhatuse 2022.a töö kontrollimiseks oli palgatud üldkoosoleku otsusega sõltumatu revident.

4. FINANTSSEISUND KÜ tulem 2022.a. tegevusest on kajastatud raamatupidamise aastaaruannes. Aasta tulem kahjum 22,05 Eur. Kahjum tekkis järgmiste põhjuste alusel: 1) Elektri süsteemide kontroll lepinguline hinnatõus . 2) Soojussõlme suvine surve proov ja kontroll. 3) Trepikodade fonolukkude remont. 4) Side hinnatõus.

Majanduse olukorrast, lepingulised teenuse hankijad, informeerisid võimalikest hinnatõusust, mis mõjutasid aastal 2023 KÜ majanduskavale.

Saadud teenuste eest arvede tasumisega aruandeperioodil probleeme KÜ-l polnud. 2023.a ei kavatse teostada suured remonditöid, kui aga teeb koosoleku ettepanekuid remondi kohta.

TALLINN, VIRBI TN 11 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.