Rohkema info nägemiseks:

SETO MUUSIKUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 76; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SETO MUUSIKUD MTÜ kohta arvamuslugu!"

SETO MUUSIKUD MTÜ hetkeolukord

Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Seto Muusikud on tegutsenud eesmärgiga edendada ja säilitada Setomaa kultuuri ning pärimust, esindades samal ajal Setomaa kultuurikollektiive. 2023. aasta oli meie organisatsiooni jaoks viljakas ja mitmekesine, pakkudes arvukalt võimalusi nii koostööks kui ka omaalgatuslikeks projektideks.

Koostööpartnerid: 2023. aasta jooksul tegime tihedat koostööd järgmiste organisatsioonidega:

Seto Folk: Tegime koostööd Seto Folgi korraldusmeeskonnaga, pakkudes kultuurilisi elamusi ja tutvustades Setomaa muusikalist pärimust laiemale publikule.

Setomaa Muuseumid: Koostöös Setomaa Muuseumidega korraldasime mitmeid üritusi, mis tõid esile Setomaa rikkaliku kultuuripärandi.

Seto Instituut: Tegime tihedat koostööd Seto Instituudiga erinevate kultuurisündmuste läbiviimisel, mis keskendusid Setomaa muusikale ja traditsioonidele.

Setomaa Liit: Koos Setomaa Liiduga töötasime mitmete projektide kallal, mis keskendusid Setomaa kultuuri tutvustamisele ja edendamisele.

Tegevused ja projektid: 1. Muusikakontserdid ja -festivalid:

MTÜ Seto Muusikud korraldas ja osales mitmetel kontsertidel ja festivalidel, kus esitati traditsioonilist Seto muusikat. Need üritused toimusid nii

Setomaal kui ka väljaspool, tuues meie unikaalse muusikapärandi laiemasse teadvusse.

2. Haridusprogrammid ja töötoad:

Korraldasime mitmeid haridusprogramme ja töötubasid, mis olid suunatud nii lastele kui ka täiskasvanutele. Nende eesmärk oli tutvustada Seto muusikat ja kultuuri praktilisel ja kaasahaaraval viisil.

3. Koostöö Võromaa kultuuriasutustega:

Tegime tihedat koostööd Võromaa kultuuriasutustega, korraldades ühiseid projekte ja sündmusi, mis rikastasid mõlema piirkonna kultuurielu ja soodustasid kultuuridevahelist dialoogi.

4. Pärimuse säilitamine ja edendamine:

Töötasime aktiivselt Setomaa muusikalise pärimuse säilitamise ja edendamise nimel, õppides vanu laule ja muusikapalasid ning tutvustades neid ka nooremale generatsioonile.

2023. aasta oli MTÜ Seto Muusikud jaoks edukas ja tegevusrohke aasta. Meie organisatsioon suutis saavutada seatud eesmärgid, edendades

Setomaa kultuuri ja muusikat ning tugevdades koostööd erinevate partneritega. Oleme tänulikud kõigile, kes meid sellel teekonnal toetasid ja panustasid meie tegevustesse.

MTÜ Seto Muusikud jätkab ka edaspidi Setomaa kultuuri ja pärimuse edendamist, püüdes tuua meie unikaalse kultuuri väärtused ja traditsioonid laiema publikuni.

SETO MUUSIKUD MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.