Rohkema info nägemiseks:

RÕNGU VANASAUNAKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 346; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕNGU VANASAUNAKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

RÕNGU VANASAUNAKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu asutamiskoosolek toimus 24.05.2010 aastal Rõngus.

Juriidilise vormi sai MTÜ Rõngu Vanasaunaklubi 01.06.2010 aastal, mil MTÜ Rõngu Vanasaunaklubi kanti registrisse.

Mittetulundusühingu eesmärkideks on: (cid:127) Saunakultuuripärandi hoidmine, väärtustamine ja arendamine; (cid:127) Sauna, kui kultuuripärandi ühe osa, väärtuste levitamine kogukonnas ja saunakultuuriga seonduvate heade tavade levitamine; (cid:127) Uute ja paremate saunatamisvõimaluste pakkumine vallarahvale ja Vanasaunaklubi liikmetele; (cid:127) Saunaliste ühishuvide esindamine ; (cid:127) Saunaalase huviga inimeste ühendamine; (cid:127) Heade elukommete propageerimine ja liikmete teadmiste täindamine läbi koolituste; (cid:127) Klubilisest tegevusest huvitatud isikute kontaktide tihendamine , nende suhtlemis-, karastamis- ja puhkevõimaluste avardamine ning edendamine; (cid:127) Piirkonna kultuuripärandi hoidmine, väärtustamine ja arendamine; (cid:127) Arendada piirkonna sportimise-, vaba aja veetmise ja kultuuri viljelemise paiku ja võimalusi; (cid:127) Kaasa aidata piirkonna arengule, arengukoolituste korraldamine.

Kokku on klubis 9 aktiivset liiget, lisaks palju vabatahtlikke ning kaasmõtlejaid ning vabatahtlikke ürituste organiseerijaid. Tegevusalaks on vaba aja veetmine ning saunatraditsioonide jätkamine.

RÕNGU VANASAUNAKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.