Rohkema info nägemiseks:

LOKU JÄRVE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 99; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOKU JÄRVE KÜLASELTS kohta arvamuslugu!"

LOKU JÄRVE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Loku Järve Külaselts on asutatud Loku järve ääres elavate inimeste vabatahtliku ühendusena. Külaselts on registreeritud 17.08.2010.aastal reg.nr.80313316.

Seltsi eesmärgiks on Loku järve loomuliku looduskeskkonna kaitsmine, keskkonnasõbraliku elukeskkonna loomine, seltsi liikmete kültuuri-, spordi- ja hariduselu edendamine.

Külaseltsis on 10 liiget.

Külaseltsi liikmed organiseerisid ka aruandeaastal "Teeme ära" heakorratalgud Pihva külas.Talgutel osalesid seltsi liikmete pered jt.

vabatahtlikud kokku 25 osavõtjat. Aruande aastal hooldasime teadeteetahvel-postkasti, mis on värvitud Nõo Kihelkonna värvidesse. Puhastasime järve kaldaid prahist, Tartu -Viljandi maantee pervi, Tanni tee äärset hekki ja tee pervi Pihva küla piirides.

Aasta jooksul hooldasime Loku järve saarele istutatud puid, istutasime juurde kuuski ja mände ning lõikasime järveäärset võsa ja pilliroogu.

Hooldasime Loku järve äärset ala Tanni tee poolsel kaldal.

Toimusid spordivõistlused lastele. Viisime läbi seltsi liikmete koosviibimisi jaanipäeval ja taasiseseisvumise päeval.

LOKU JÄRVE KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.