Rohkema info nägemiseks:

PERILA TALLID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 579; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PERILA TALLID MTÜ kohta arvamuslugu!"

PERILA TALLID MTÜ hetkeolukord

Juba 579 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Perila Tallid tegeleb peaasjalikult hobuste hoolduse ja ratsaspordialaste tegevuste edendamisega. Aastal 2023 viidi läbi ratsutamistreeninguid registreeritud erahuvikool Perila Ratsakool kinnitatud „Ratsutamise õppekava“ (kood: 227183 alusel.

2023 aastal oli kaks töötajat. Juhatusele töötasu ega juhatuse liikme tasusid ei makstud. Põhivarasse ei investeeritud. Soetati bioloogilisi varasid (sporthobuseid) summas 22 500.- eurot.

2024 aastal jätkab MTÜ Perila Tallid oma põhitegevustega ja laiendab erahuvikooli alast tegevust.

PERILA TALLID MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.