Rohkema info nägemiseks:

EESTI ASENDUSKODUDE LASTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 229; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ASENDUSKODUDE LASTE kohta arvamuslugu!"

EESTI ASENDUSKODUDE LASTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 229 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Asenduskodu kasvandiku elu võib laias laastus jagada kolme etappi: elu põhikooli lõpetamiseni, elu keskkooli lõpetamiseni ning kasvandiku astumine iseseisvasse ellu.

Erinevad Eesti asenduskodud tagavad lastele ja hiljem noortele eluks minimaalsed tingimused.

Nii antakse noorele inimesele iseseisvasse ellu astumisel sünnijärgse kohaliku omavalitsuse poolt ka elamispind. Kuid võrreldes paljude tavakodudega, on asenduskodude laste ja noorte elu vaesem nii materiaalses kui ka emotsionaalses mõttes.

Asenduskodudes elavatel lastel ja noortel on tihtilugu puudus materiaalsetest asjadest nagu riided, jalanõud, mänguasjad ja olmeelektroonika ning puudub raha, et külastada erinevaid kultuuriüritusi või võtta osa klassiekskursioonist.

Iseseisvasse ellu astuv noor saab küll elamispinna, kuid reeglina vajab elamispind remonti ning lisaks sellele on vaja osta ka sisustus – seda aga riik ei toeta.

MTÜ Eesti Asenduskodude Laste Liit (Liit) loodi 2012. aasta sügisel Valle Moreli, Marko Adamsoni ja Ville Vallaste poolt.

Liit on seadnud endale eesmärgiks toetada asenduskodude laste ja noorte elu kõigil eelnimetatud etappidel ning loonud selle tarbeks kolm suunda: (cid:127) Asenduskodude varustamine riiete, mänguasjade ja olmeelektroonikaga.

(cid:127) Seminaride korraldamine elluastuvatele noortele

Samal ajal töötame ka teiste suundade kallal, nagu üleriigilise vabatahtlike võrgustiku loomine ja nende koolitamine, asenduskodude laste ja noorte toetamine klassiekskursioonidel osalemise võimaldamiseks ning elluastuva noore toetamine tema uue kodu sisustamisel.

Asenduskodude Laste Liidu tegevust finantseeritakse nii eraisikute kui ka ettevõtete poolt tehtavate annetuste teel.

2022. aastal töö ega juhatuse liikme tasusid ei makstud.

EESTI ASENDUSKODUDE LASTE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.