Rohkema info nägemiseks:

ABRUKA RANNANIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 250; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ABRUKA RANNANIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

ABRUKA RANNANIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 250 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Abruka Rannaniit on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille eesmärkideks on tagada Abruka poollooduslike koosluste säilimine ja pärandkultuuri ning miljööväärtuslike objektide hoidmine ja taastamine. Samuti looduskaitseliste ja keskkonnasäästlike projektide arendamine ja elluviimine.

Eesmärgiks on seista hea Abruka rannaniitude ja miljööväärtuslike objektide säilitamise, hoidmise, taastamise ning elukeskkonna parendamise eest, arvesse võttes ka Abruka saare elanike ja kinnistuomanike huve ning samas tagada kaitstavate linnu- ja loomaliikide elutingimuste säilimine ja parendamine.

Aruandeaastal tegeleti endiselt rannaniitude ja loopealsete hooldamisega, aastal 2021 lõppes maade hoolduse kohustus ja kuna uue põllumajandustehnika liisimine ebaõnnestus, siis 2022.

aastal anti veised üle OÜ-le Ablam, kellel on olemas vastav tehnika.

MTÜ rentis aastal 2022 sadamas asuvat "Teemaja", kus toitlustatakse saare külastajaid.

Rendileping lõppes 2023. aasta mais.

Järgmisel majandusaastal on plaanis tegeleda loodushariduse ja kultuuri projektidega.

Omaosaluste teenimiseks tegeleme 2023 jahisadama majas jookide müügiga. Seame sihte edasiseks.

ABRUKA RANNANIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.