Rohkema info nägemiseks:

KÄRDE KÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 328; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄRDE KÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

KÄRDE KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühingu eesmärgiks on maarahva kokkuhoidmise ja aktiivsuse ning koostegemiste hoogustamine, kodumajanduse edendamine, ajaloolise pärandi kogumine ja tutvustamine, piirkonna kultuurilise, majandusliku ja elukeskkonna olukorra parandamisele kaasa aitamine ning üldise vaimsuse tõstmine. Kogukonna iga liikme märkamine ja kaasamine ühistegevustesse on prioriteetne eesmärk.

MTÜ Kärde Küla Selts loodi 06.11.2010. Juhatusse kuuluvad 4 liiget, seltsi liikmeid kokku on 45. Seltsil on kindel visioon kogukonna tulevikust- tugeva identiteediga elujõuline koostööle orienteeritud kogukond, kus ühisüritustega ja põlvkondade sidususega luuakse sobiv elukeskkond kõigile, eeskätt noortele peredele. Aastatega on talgute korras ja toetuste abiga rajatud külaplats võrkpalliplatsi, lõkkekoha, liumäe, kiikede ning liivakastiga lastele, lisaks kaks puidust varjualust ja pingid-lauad lõkkeplatsi ümber. Külaplatsi väljaarendamisega tegeletakse järjepidevalt.

Korrastatud on mõisapark, mis saadud vallalt külaseltsile kasutamiseks. Külaplatsi niitmist ja hooldamist korraldab selts ise. Mõisaparki aitab hooldada Jõgeva Vallavalitsus. 2020. aastal hangiti suur peotelk ja moodullava suuremate ürituste läbiviimiseks, sest külaseltsil puudub kooskäimiseks siseruum. Üritused toimuvad pigem suvisel perioodil. Külaselts hoiab korras Tooma külas Linajärvel laste basseiniga ujumisplatvormi, mis on aktiivses kasutuses lisaks kogukonnale ka tuhandete turistide poolt.

23.01.2022 - MTÜ KKS üldkoosolek Kärde pargis 11.02.2022 - Kuldkivi gala 27.02.2022 - Vastlad Kärde mäel 07.05.2022 - Talgupäev Kärdes ja Toomal. Külaplatsi, Kärde pargi, Tooma ujumiskoha, teeäärte koristus ja inventari hooldus.

Mai - oktoober 2022 muruniitmine külaplatsil, jalutusrada Kärde pargis 23.07.2022 - Kärde külapäev (Killamängud) 12.-13.08.2022 - KKS õppereis Raplamaale- Atla Mõisakeraamika, Adila- Pihali külakogukond, Tõnu Parmaksoin eramuuseum tööriistadest,

Kaiu Jahindusklubi, MTÜ Kappeli külad, Kabala Raikküla teenuskeskus, Lipa Vabaajakeskus, Uku Masingu mälestusmuuseum, Sulu küla,

RenTer aed detsember 2022 - rajati suusarada Tooma külas koplisse ning uisurada Suurele Linajärvele 01.01-31.12.2022 - juhatuse ja korraldustiimide koosolekud (üritused ja üldine KKS tegevuse planeerimine)

Raamatupidamine on korras, avaliku platsi hooldus korraldatud, ühisürituste tegemine korraldatud. Kogukond on jätkuvalt aktiivne ning motiveeritud üheskoos kodukoha eest hoolitsemisel.

2023. aastal on külaseltsi esmaseks eesmärgiks jätkata aktiivset tegevust. Korraldamisel on traditsioonilised ühisüritused nagu Killamängud, sõbrapäev, Kuldkivi gala, matk loodusesse, talgud. Plaanis on järjepidev küla pargi ja külaplatsi korrashoid, et juurutada nende alade aktiivsemat kasutust puhkealadena. Viime läbi mõttetalgud, et koguda uusi ideid üritusteks ja edasiseks arenguks.

Monika Millend

MTÜ Kärde Küla Selts juhatuse liige

KÄRDE KÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.