Rohkema info nägemiseks:

LIIVA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 288; jälgijaid - 26. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIIVA KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LIIVA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2011 aasta alguses otsustasime asutada kogu Liiva asumit hõlmava elanike esindusorganisatsiooni – Liiva Külaselts MTÜ, mis lisaks võitlusele kohaliku elukeskkonna parandamise eest edendaks ka elanike omavahelist läbikäimist ja muud ühistegevust. Me usume, et arvestatava liikmeskonnaga selts omab oluliselt suuremat mõjuvõimu kui käputäis aktiviste. Samuti aitab tihedam suhtlus kohalike elanike vahel otseselt kaasa näiteks piirkonna turvalisusele ja heakorrale.

Sündis otsus asutada ühiste huvide kaitseks MTÜ, kuhu kaasata ka kõiki Kalmistu tee, Saeveski tn jm ümbruskonna inimesi. Siis saab ka organiseeritumalt suhelda linnaosavalitsuse ja linna ametitega, tegelda detailplaneeringutega (vajadusel) või küsida nõu juristidelt.

Liiva Külaselts MTÜ tegeleb ka oma liikmete enesearenduse, hobi- ja heategevusprojektidega ja seetõttu palgalisi töötajaid ühingul ei ole.

Juhatuse liikmetele aruandeperioodil mingit tasu ei makstud.

LIIVA KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.