Rohkema info nägemiseks:

EESTI TANTSUSPORDI LIIDU ELUKUTSELISTE ALALIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 292; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TANTSUSPORDI LIIDU kohta arvamuslugu!"

EESTI TANTSUSPORDI LIIDU ELUKUTSELISTE ALALIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ETSLEA on loodud 07.02.2011. Liidu tegevusaadressiks on Tondi 17b, Tallinn. Liidu põhieesmärkideks on tantsuspordi erinevate stiilide arendamine elukutselisel tasemel, tipp-, võistlus- ja rahvaspordi tasemel, tervislike eluviiside propageerimine läbi elukutselise tantsuspordi riigi elanikkonna hulgas, elukutseliste tantsuspordi kandepinna laiendamine, sportliku taseme tõstmine ja sportimiseks, võistlemiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine liidu liikmete ühistest huvidest lähtudes.

Seisuga 31.12.2023 kuulus ETSLEA liikmeskonda kokku 23 liiget.

Juhatuse tegevus: 1. Koolitusplaani elluviimine 2023. aastal jätkus ETSLEA koolitusplaani elluviimine. Elukutseliste tantsuspordi treenerite taseme- ja täiendkoolitused toimusid vastavalt ettenähtud plaanile. Koolitusplaan on seotud Eesti Olümpiakomitee poolt välja töötatud kutsekvalifikatsiooni nõuetega.

Toimus tasemekoolitus 3. tasemele ning mitmeid täiendkoolitusi. Koolitusplaani täideviimine jätkub aastal 2024.

2. Koostöö ETSL-iga

ETSLEA teeb koostööd ETSL-iga, koostöö tulemusel viidi 2023. aastal läbi mitmeid seminare, loenguid pidasid rahvusvaheliselt tunnustatud tantsuspordi treenerid ja kohtunikud. Tantsuspordi võistlusi professionaalidele 2023. aastal Eestis ei korraldatud, kuna

Eestis ei ole piisavalt professionaalide tantsupaare. Profipaaride lisandumine meie ridadesse on ETSLEA juhatuse poolt soositud ja teretulnud, kuid seesugust arengut pärsivad ETSLEA-st sõltumatud asjaolud.

3. Koostöö ETSL-i kutsekomisjoniga

ETSLEA koolitussüsteem on otseses seoses kutsekomisjoni tööga. ETSL ja ETSLEA on sõlminud koostöökokkuleppe täiendkoolituste ja/või mistahes koolituste korraldamise osas ning ETSL tunnistab oma erialakoolitajana ETSLEA-d. 2013. aastal käivitus ETSL-i kutsekomisjoni ja ETSLEA koostöös välja töötatud kutsekvalifikatsiooni omistamise kord, mida vajadusel jooksvalt täiendatakse, viimati tehti seda aastal 2022.

4. Profipaarid

Profipaaride tekkimisel on kavas tõsisemalt tegeleda ka tipptasemel profispordi arendamisega, et meie profipaaridel oleks võimalus

Eestit maailmas väärikalt esindada.

5. Prioriteedid 2024. aastal on jätkuvalt ETSLEA esmaseks prioriteediks nii täiend- kui ka erialakoolituste korraldamine Eesti tantsuspordi treeneritele. Kavas on jätkata koostööd eeltoodud organisatsioonidega eesmärgiga propageerida tantsu kui tervisliku eluviisi avaldusvormi.

Profipaaride arvu suurenemisel on kavas tõsisemalt tegeleda ka tipptasemel profispordi arendamisega, et meie profipaaridel oleks võimalus Eestit maailmas väärikalt esindada. Covidi periood on selles osas andnud suuri tagasilööke, tantsijate arv maailmas ja

Eestis on vähenenud, seega ka proffide juurdekasvuga tegelemine on lükkunud tulevikku, kui amatööride hulgast kasvab peale tulevasi profipaare.

EESTI TANTSUSPORDI LIIDU ELUKUTSELISTE ALALIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.