Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA EVANGEELIUMI USU KRISTLASTE KOGUDUS JUMALA RIIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 303; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA EVANGEELIUMI USU kohta arvamuslugu!"

TALLINNA EVANGEELIUMI USU KRISTLASTE KOGUDUS JUMALA RIIK MTÜ hetkeolukord

Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kirikutöö 2022. aastal

Jaanuar. Sellel kuul toimus meil „ Eriline Kohtumine“ . Andsime inimestele pühitsetud vett. Tegime vanuritega inimestega koosoleku „Kaalev“. Igal pühapäeval jagatakse väeked söögid.

Veebruar. Tegime eriline koosoleku „Kaalev“ see rühm vanurid inimesed 55 aastat vanem. Sellel koosolekul nad võivad laulma, teha midagi koos teistega. Lõpuks selle koosoleku nad sõid koos teistega. Igal pühapäeval oli jaganud väiked söögid.

Märts ja Aprill. Neil kuudel oli teinud töö, et abistama ucrainlasedele, kellesed põgenesid sõjast. Oli ka teinud eriline koosoleku ülestõusmiseks päevaks.

Mai. Tegime eriline koosoleku koos põgenelikutedega ucraniast. Kus nad saanud tugevdus.

Juuni. Tegime sotsiaalne töö, kus adsime vajavajatele toidupakkid..

Juuli. Sellel kuul tegime eriline kohtumine, kus inimesed depressiooniga ja sõltuvusega said palve ja tuge sõna, et võita oma probleemid. Tegime eriline koosoleku „Kaalev“ see rühm vanurid inimesed 55 aastat vanem. Sellel koosolekul nad võivad laulma, teha midagi koos teistega. Lõpuks selle koosoleku nad sõid koos teistega. Iga pühapäeval oli jaganud väiket söögid.

August. Teinud eriline töö need inimestdele, kes kannatasid sõltuvustest ja depressioonist.

September Tegime eriline koosoleku „Kaalev“ see rühm vanurid inimesed 55 aastat vanem. Sellel koosolekul nad võivad laulma, teha midagi koos teistega. Lõpuks selle koosoleku nad sõid koos teistega.

Oktoober Sellel kuul tegelesime aktiivselt evangeelsete töödega Tallinnatänavatel.

Tänu sellele töö pärast said inimesed teada, et on koht, kus nad saavad preestritega vestelda ja palveid vastu võtta.

NovemberSellel kuul teinud eriline töö koos põgenelikutedega ukrainast, kus nad saanud tugevdus ja abi.

DetsemberSellel kuul teinud evangelisatsiooni töö ja igal pühapäeval oli jaganud väiked söögid, ka oli eriline koosoleku jõulul.

TALLINNA EVANGEELIUMI USU KRISTLASTE KOGUDUS JUMALA RIIK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.