Rohkema info nägemiseks:

VÄLIS-EESTI KULTUURI- JA HARIDUSÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 40; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄLIS-EESTI KULTUURI- JA kohta arvamuslugu!"

VÄLIS-EESTI KULTUURI- JA HARIDUSÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldine taust

MTÜ Välise-Eesti Kultuuri- ja Haridusühing (VEKHÜ) on asutati 14. aprillil 2011 kolme eraisiku poolt ning registreeriti 27.

aprillil 2011 Harju Maakohtu registriosakonnas. Ühingu asutamise eesmärgiks oli esmalt võimaldada paremini läbi viia eesti laste laulu-mängupühapäevi Budapestis, kuid ka luua organisatsioon muude Eesti kultuuri säilitavate ürituste läbiviimiseks.

VEKHÜ eesmärgiks on aidata kaasa eesti kultuuri säilitamisele väljaspool Eestit elavate eestlaste seas.

Põhitegevus 2011.-2019. aastatel viidi läbi üks projekt, mis 2020. aastal ei jätkunud. Töölepingu alusel töötavaid töötajaid ühingul

Lotte Kool Lõunamaal 2022. aastal ei olnud. Ungaris elavate eesti või eesti juurtega laste regulaarsed kokkusaamised toimusid 1996.-1998. aastal Eesti Instituudi ruumes ja taastusid pärast mõningast vaheaega 2010. aasta novembris. Kokkusaamised toimusid iganädalaselt, mõne lapsevanema kodus. Neil kokkusaamistel osales keskmiselt 5 last vanuses 2 kuni 11. 2010. a. detsembris Eesti

Suursaatkonnas Budapestis toimunud laste jõulupeol osales 20 kuni 14-aastast last. Saatkonna kutsel hakkasid 2011. a. algusest laste igapühapäevased kokkusaamised toimuma saatkonna ruumides kuni 2013. aasta suveni. 2013. aasta sügisest kuni saatkonna sulgemiseni 2014. aasta septembris toimusid kokkusaamised saatkonnas kord kuus ning vahepealsetel nädalatel muudes erinevates kohtades. Saatkonna sulgemisest alates on tunnid toimunud peamiselt Eesti Instituudis Ungaris.

Algselt oldi koos paar tundi, mil lapsevanemate juhendamisel koos mängiti ringmänge ja lauldi. Igal korral oli koos kümmekond last. Alates juunist 2011 toimusid need kohtumised Eesti Instituudile esitatud taotluse koostamisel väljatöötatud kava alusel ning eelnevalt kindlaks määratud vabatahtlike või tasustatud juhendajate juhtimisel. 2011. aastal osales 18, 2012. aasta teiseks poolaastaks kasvas osalejate arv seni rekordilise 21-ni. 2019. aasta esimesel poolaastal osales vähemalt 14 last, mis oli vähemalt 1 laps rohem kui 2018. aasta esimesel poolastal.

Tegevused toimusid ühes rühmas.Teisel poolaastast kokkusaamised ei toimunud.

Juhtimine

Toomas Birki jätkas juhatajana.

Muud seadusega nõutud avaldused

Olulisi investeeringuid 2022. aastal ei tehtud. Uurimis- ja arendustegevuse projekte 2012.-2022. aastal läbi ei viidud ja neid pole ka kavandatud 2023. aastasse.

Aastatel 2017-2023 tasusid juhatuse liikmetele ei makstud, ega soodustusi ei antud ning nendega seotud potentsiaalsed kohustused puuduvad.

VÄLIS-EESTI KULTUURI- JA HARIDUSÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.