Rohkema info nägemiseks:

HC KEHRA FÄNNKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 230; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HC KEHRA FÄNNKLUBI kohta arvamuslugu!"

HC KEHRA FÄNNKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 230 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing HC Kehra Fännklubi (edaspidi MTÜ) on heategevuslikus korras, avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille põhiliseks tegevusalaks on Anija vallas spordi maine kujundamine ja spordiga tegelemise populariseerimine. Sihtgrupp on koolilapsed ja koolinoored, nende spordiga tegelemise propageerimine, noorte ja laste kaasamine. Maapiirkonnas noorsoo arenguvõimaluste rikastamine, laiendamine, spordiala kestma jäämise motiveerimine. Samuti kohalikus kogukonnas aktiivsete spordihuviliste ühendamine ja kaasamine, sporditegevuse atraktiivsuse tõstmine ühistegevuste kaudu.

2022. aasta oli fännklubi 12. tegevusaasta.

Majandusaasta jooksul toimunud tegevustest võib välja tuua järgmised: (cid:127) Kõigil erinevate võistlussarjade mängudel loosisime vähemalt 3 fännklubi poolt välja pandud piletiloosi auhinda.

(cid:127) 03. septembril toimus fännklubi egiidi all Anija valla rattamatk.

(cid:127) 1. oktoobril toimus fännklubi egiidi all Anija valla rahvajooks (cid:127) 1. juunil toimus HC Kehra hooaja lõpetamine, kus olime ka korraldustiimis ja osalesime sõpruskohtumisel käsipallis HC KEHRA treenerite vastu.

(cid:127) Läbi aasta reklaamisime HC Kehra mänge nii paberkandjatel kui LED ekraanil.

(cid:127) Saatsime nimekirjas olevatele liikmetele SMS sõnumeid kõigi kodusaalis toimuvate koduklubi mängude kohta.

MTÜ suurimad toetajad ja panustajad olid järgmised. Rattamatka ja rahvajooksu peakorraldajaks oli Peep Kask. 2022 aastal sponsoreerisid MTÜ-d rahaliselt järgmised isikud: AGR OÜ 800 €, SW Energia OÜ 500 €, Anija vallavalitsus 500 € ja KV Kvaliteet

OÜ 200 €.

2023. aastal plaanib fännklubi jätkata oma põhikirjajärgseid tegevusi. Korraldada jalgrattamatka ja rahvajooksu.

Aruandeperioodil ei olnud MTÜ-s ühtegi töölepingu alusel töötavat isikut. Juhatus töötas heategevuslikus korras ja ei saanud tasusid ega muid soodustusi. Samuti ei väljastatud garantiisid ja ei võetud potentsiaalseid kohustusi.

Ei ole ette näha muid bilansiväliseid sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada MTÜ tegevusi 2023 aastal.

HC KEHRA FÄNNKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.