Rohkema info nägemiseks:

EHHF MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 637; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EHHF MTÜ kohta arvamuslugu!"

EHHF MTÜ hetkeolukord

Juba 637 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

23.05.2011. aastal moodustasid 2 füüsilist isikut mittetulundusühingu EHHF, mille põhieesmärgiks on tuntud ja vähemtuntud Eesti hip-hop muusika ja kultuuri propageerimine Eestis. Põhiliseks propageerimise kanaliks on vabatahtlikest hiphop fännide kaasabil Eesti Hip Hop festivali korraldamine, mis annab Eesti Hip Hop muusika loojatele initsatiivi muusika loomiseks, kuna paljudel on see ainuke üritus oma loomingu avalikuks ette kandmiseks fännidele. Nii nagu hip-hop muusika kodukohas Bronxis oli antud kultuuri eesmärgiks suunata Bronxi noorte viha gängisõdadest eemale, muusikasse, sõnadesse, tantsimisse, on ka MTÜ EHHF'i eesmärk tuua Eesti noori lähemale loomingulisele tegevusele ja anda võimaluse ennast välja elada läbi muusika ja tantsu. Hiphop-kultuuril on 4 alustala - MC’d (master of ceremonies, räpparid), DJ’d (ehk disc jockey’d, plaadikeerutajad, tihti peetakse sama mõistega silmas ka muusikatootjat ehk produtsenti), breiktantsijad ja grafiti joonistajad. Kõik need 4 toob kokku Elvas korraldatav Eesti Hip-hop Festival. MTÜ EHHF vastutab festivalil kunstilise poole korraldamise eest. MTÜ-l palgalisi töötajaid 2019. aastal ei olnud ja korraldustöödega tegelesid juhatuse liikmed vabatahtlike asjaarmastajate abiga. Enamus teenitud piletitulust läks festivali tehnilise teenindamise kuludeks. Turvateenust osteti sisse. Festivalil tantsijad, lauljad jms suures osas tasu ei saanud kuna soovisid festivalil esineda, et ennast noorte tulijatena tutvustada laiemale kuulajaskonnale. Tegevjuhtkonnale 2023.aastal tasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud.

EHHF MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.