Rohkema info nägemiseks:

HAPPY DOG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 305; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAPPY DOG MTÜ kohta arvamuslugu!"

HAPPY DOG MTÜ hetkeolukord

Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli ühingu jaoks edukas ning julgeti teha plane, sest COVID-19 levik hakkas pidurduma. Sama sei osatud ette näha uut suurt ohtu ürituste korraldamisele, sest 24.

Veebruaril alanud soda Ukrainas ei osanud keegi prognoosida. See tõi kaasa välismaalaste hirmu reisida Eestisse (sh koerandusüritustele), sest assume Venemaale üsna lähedal ning teisalt ei saanud Venemaa kodanik reisida Eestisse koerandusüritustele. Õnneks ei saanud klubiline tegevus sellest kannatada ning aasta jooksul korraldati kokku kaks rahvuslikku kõikide tõugude näitust, esmaskordselt kaks rahvusvahelist näitust ning üks näituse kõikidele koertele (match show).

Ringikorraldajate koolitus Tartus 29.-30.01.2022

Teist korda korraldas ühing koolituse ringikorraldajatele, kelle töö eesmärgiks on koordineerida tööd näituseringis. Huvi koolituse vastu oli väga suur ning kokku osales ligi kolmkpmmend inimest kellest kõik, v.a. üks, sooritasid lõputesti positiivselt. Koolitust viisid läbi Karlis Hallik ja Kadi Mikk. Koolitusel jagati teadmisi Eesti Kennelliidu näituste eeskirja jm vajalike dokumentide kotha ning mängiti läbi erinevaid olukordi, mis võib töös ette tulla.

Match show Tartus 1.05.2022

Maikuu esimesel päeval korraldas ühing heategevusliku koertenäituse Tartus A. Le Coq spordihoone muruplatsil, kuhu olid oodatud kõik koerad, olenemata tõust või tõutusest.

Üritusel osales ligi 100 koera ning tulu annetati Eesti Kennelliidu spetsiaalselt Ukraina koerte toetuseks loodud pangakontole. Ürituse kohtunikuks oli Anneli Sülla ning näitus möödus edukalt, ka ilm oli meie poolt!

Kõikide tõugude näitused Valgas 26.-27.02.2022

Traditsiooniliselt oleme korraldanud veebruaris kaks kõikide tõugude näitust Valgas pordihallis, seekord esimest korda veebruari viimasel nädalavahetusel, kuna see aeg sobis spordihoonele paremini. Osalejaid oli rohkem kui eelmistel Valga näitustel, kahe päeva peale kokku osales ligi 1300 koera. Kohtunikeks olid oma ala spetsialistid erinevatest Euroopa riikidest. Nädalavahetus möödus edukalt ning osalejate tagasiside oli väga positiivne, mis andis juurde indu korraldada antud üritusi ka edaspidi.

Rahvusvahelised näitused Imaveres 2.-3.07.2022

Esimest korda oli meie klubile antud EKL juhatuse poolt õigus korraldada rahvusvahelisi näitusi. Erinevus rahvuslike näitustega on see, et lisaks saavad kohtunikud väljastada

CACIB-it ja Res-CACIB-it, mis on rahvusvahelise iludustšempioni kandidaadi sertifikaadid.

Tegu oli mastaabilt suurema üritusega, kui eelnevad kõikide tõugude näitused, kuid tänu klubi liikmete aktiivsele panustamisele möödus nädalavahetus meie jaoks väga edukalt, osalejate muljed olid positiivsed ning samuti ka kohtunikud olid väga rahul. Üritus toimus

Eesti Piimandusmuuseumi pargis, kus oleme näitusi korraldanud ka varasemalt. Ilm oli antud nädalavahetusel küll väga kuum, kuid pargis olevad puud andsid palju varju ning külm joogivesi oli nii inimestele kui koertele saadavl kogu päeva jooksul. Koeri hindasid kokku kaksteist kohtunikku nii Euroopast kui ka kaugemalt.Laupäeval viibisid näitusel ka

Eesti Kennelliidu juhatuse poolt saadetud vaatlejad, kelle aruanne näituse kotha oli positiivne ning vigu ega rikkumisi ei leitud. See annab klubile ka indu korraldada ehk rahvusvahelisi näitusi ka tulevikus! 2023. aastaks planeeritakse kokku nelja rahvuslikku näitust- kaks Valgas ja kaks

Imaveres ning ühte match showd ehk näitust kõikidele koertele. Võimaluse korral planeeritakse teha ka mõni koolitus, kuid valdkond on veel lahtine.

HAPPY DOG MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.