Rohkema info nägemiseks:

HAPPY DOG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAPPY DOG MTÜ kohta arvamuslugu!"

HAPPY DOG MTÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Üldine info 2023. aasta oli samuti tegus aasta ühingu jaoks, nagu ka eelmine aasta. Aasta jooksul korraldati erinevaid koertenäitusi ning ühtlasi viidi läbi koostöös EKL RKK-ga ringikorraldajate põhikoolitus. Ühingul on oma lao- ja kontoriuumid (üüritud), kuhu kolisime 2023.aasta kevadel. Uued ruumid on suuremad ning vastavad meie ühingu vajadustele paremini kui eelmised ruumid. Samuti oleme aasta jooksul ostnud juurde inventari, mis klubi oma igapäevategevuses kasutab.

2x rahvuslikku kõikide tõugude koertenäitust Valgas 25.-26.02.2023

Valgas toimuvad kõikide tõugude näitused juba aastast 2017 ning ka sel korral oli osalejaid paljudest eri riikidest. Laupäeval osales 619 koera ning pühapäeval 610 koera. Näitused möödusid edukalt ning osalejate ja kohtunike tagasiside oli väga positiivne.

2x rahvuslikku kõikide tõugude koertenäitust Imaveres 01.-02.07.2024

Eesti Põllumajandusmuuseumis toimuvad meie suvenäitused aastast 2018. Sel korral sattus sama nädalavahetuse peale rahvusvaheline koertenäitus Balti Võitja, mis toimus küll Leedus, kuid siiski seetõttu oli meie näitustel osalejaid vähem kui planeeritud. Seetõttu pidime ära ütlema ka kahele kohtunikule. Laupäeval osales 418 koera ning pühapäeval 411 koera. Olenemata madalast osalejate arvust möödus nädalavahetus rahulikult, osalejatel ja pealtvaatajatel oli palju ruumi.

Ringikorraldaja põhikoolitus Tartus 28.-29.10.2023

Kuna Eestis on puudu tublidest ja asjalikest inimestest, kes tahaksid töötada koertenäitusel ringis kohtuniku abilisena, siis otsustasime läbi viia ringikorraldaja põhikoolituse. Antud koolituse lektoriteks olid Karlis Hallik ja Kadi Mikk, mõlemad on tegelenud ringikorraldamisega üle 10 aasta ning pikaaegse koertenäituste korraldamise kogemusega. Osalejaid oli üle 20 ning koolitus viidi läbi AHHAA keskuse konverentsiruumis Tartus.

Üsna mitmed osalejad alustasid kohe ka aktiivselt ringides stazeerimist.

Plaanid 2024. aastaks

Järgmiseks aastaks on kinnitatud ühingule kokku neli koertenäitust: kaks rahvuslikku näitust veebruaris Valgas ning kaks rahvuslikku näitust juulikuus Tartumaal. Üle mitmete aastate korraldame suvist näitust Eesti Põllumajandusmuuseumis, Ülenurmel. Kuna Tartu on 2024. aastal

Euroopa Kultuuripealinn, siis on paslik ka meil osa võtta sellest väärilisest tiitlist ning korraldada näitused Tartu külje all, kus me alustasime ühinguga rahvuslike näituste korraldamist. Samuti planeerime läbi viia mõne koolituse, kuid teemad ja kuupäevad on hetkel paika panemata.

HAPPY DOG MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.