Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, KAARE TN 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 165; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA VALD, KURESSAARE kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, KAARE TN 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÜ Kaare 10 põhitegevusalaks on Kuressaares aadressil Kaare 10 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine.

Kinnisasja majandamine ja haldamine võeti kinnisvarahooldusettevõttelt täies ulatuses üle 2017. aastal.

2018. aasta oktoobris viidi lõpule korterelamu katuse ja otsaseinte renoveerimis- ning soojustustööd. Nimetatud töid finantseeriti pangalaenuga, mille tagasimakse tähtaeg on 20. aprill 2022.

2019. aastal oli korteriühistu eesmärgiks koguda remondifondi raha, et tulevikus edasi minna maja renoveerimisega. Prioriteediks seati torustiku ja küttesüsteemi vahetus, mis olid mõlemad väga amortiseerunud.

2020. aastal parandati maja ümbritseva autotee.

2021. aastal suuremaid remonttöid ei teostatud. Kulud on hoitud minimaalsed, et renoveerimiseks raha koguda 2022. aasta teises kvartalis saab tagastatud katuse renoveerimiseks võetud pangalaen. Ühistu läheb edasi renoveerimiseks vajaliku eeltöö ja raha kogumisega.

2023. aastal suuremaid remonttöid plaanis pole, aasta lõpuks proovime saada majale kütteprojekti ja vee-kanali projekti.

omakapital on meil miinuses,kuna müügiarvete kalkulatsioonides leitsime vea ning seetõttu edasimüüdud on vähem kui on olnud kulusi.

2024. aastal suuremaid remonttöid plaanis ei ole,kogume endiselt raha remondifondi ,maja renoveerimiseks.Plaan on osta sisse ka koreriühistu juhtimis teenus, tõstsime 2023 a haldusteenuse hinda ,kuna omakapital endiselt miinuses ,siis peame tõstma ilmselt veel.

SAAREMAA VALD, KURESSAARE LINN, KAARE TN 10 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.