Rohkema info nägemiseks:

ROOSISAARE TULEVIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 142; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ROOSISAARE TULEVIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

ROOSISAARE TULEVIK MTÜ tegevusaruanne 2022

SUP 2022.a. tegelesime jätkuvalt SUP ja muu varustuse laenutusega Vagula ja Tamula järvel ja ka Võhandu jõel kasutamiseks. Jätkasime populaarsete SUP matkadega, mis kulgesid mööda kaht järve ühendavat veeteed Roosisaare silla juurest Tamula kaldalt Roosisaare poolsesse Vagula järve randa. Samuti laenutasime varustust erinevate lastelaagrite osalistele, kes tulid Tamula järve randa aktiivset suve nautima. Suve alguses korrastasime ja uuendasime varustust. Purjelaud Viisime läbi individuaalseid purjelaua koolitusi. Purjelauakomplekte laenutati ka iseseisvalt kasutamiseks.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Hooaeg läbi

2011-2012 talvehooaeg on ametlikult läbi ja ees on pikem puhkus. Värviliste tutimütside kandjaid peaks nüüdseks leiduma 80 ringis. Suvel katsun...
maritelk.planet.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.