Rohkema info nägemiseks:

RISTIKU 49 TALLINN KORTERIÜHISUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 275; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RISTIKU 49 TALLINN kohta arvamuslugu!"

RISTIKU 49 TALLINN KORTERIÜHISUS MTÜ hetkeolukord

Juba 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn Ristiku 49 korteriühisus (edaspidi R49) asutati mittetulundusühinguna 02.11.2011.a. R49 tegevuse eesmärgiks on kinnistul Ristiku 49,

Tallinn maa-ala ja seal asuvate ehitiste (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste vahendamine.

R49 põhieesmärgiks on korteriomanikele elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigi elamu ja selle ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine.

R49-l on kommunaalteenuste osutamiseks sõlmitud otselepingud teenust osutavate ettevõtetega. Kõik lepingud on sõlmitud vastavalt eelnevalt korraldatud vähempakkumiskonkursi tulemustele. R49 juhatus on jälginud pidevalt teenust osutavate ettevõtete töö kvaliteeti ning selle vastavust lepingus sätestatule.

Hoone haldamiseks ja hooldamiseks on korteriühistu juhatus sõlminud lepingud alljärgnevate ettevõtetega: - Tallinna Vesi AS – veevarustuse ja kanalisatsiooniteenuste osutamine; - Alexela AS - hoone üldkasutatavate ruumide ja gaasikatla varustamine elektrienergiaga (kuni 31.03.2023.); - Eesti Gaas AS – hoone soojusenergiaga varustamine, gaasi müük; hoone üldkasutatavate ruumide ja gaasikatla varustamine elektrienergiaga (alates 01.04.2023.); - Eesti Energia AS – elektri võrguteenused; - Eesti Keskkonnateenused AS – olme- ja biolagunevate jäätmete äravedu; - Ragn-Sells AS – pakendite äravedu; - Koda Haldus OÜ – kinnisvara haldusteenused, programmi Korto rent; - AkreMus OÜ – raamatupidamisteenuse osutamine.

2022.a.suurimad kulud remondifondist olid puude raie summas 1’260 EUR, keldris valgustuse korrastamine summas 764,24 EUR, dendroloogolise hinnangu koostamine summas 300 EUR ja elektrooniliste rotipeletajate ost summas 183,20 EUR. Muud kulud olid väiksemad remonditööd. Remondifondi kogukulu oli 2’925,25 eurot.

Aruandeaastal olid korteriomandite majandamiskulud kokku 17’526 eurot.

Majandusaasta lõppes R49-le tulemiga 59,33 eurot.

Juhatuse liikmetega juhatuse liikme lepinguid sõlmitud ei ole ja tasusid ei maksta.

Juhatus kinnitab, et R49 on jätkuvalt tegutsev.

RISTIKU 49 TALLINN KORTERIÜHISUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.