Rohkema info nägemiseks:

KULLAGA TUULIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 234; jälgijaid - 33. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULLAGA TUULIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

KULLAGA TUULIK MTÜ hetkeolukord

Juba 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kullaga Tuulik loodi Kambja vallas Kullaga külas asuva Hollandi tüüpi puittuuliku taastamiseks.

Tuulikuseltsi põhieesmärgiks on: * Hans Rätsep’a poolt 1888 aastal püstitatud Tartumaal, Kambja vallas, Kullaga külas asuva Hollandi tüüpi puittuuliku taastamine, säilitamine, täiustamine ja eksponeerimine ning tuuliku ja selle ümbruse korrastamine ja edasine kaunistamine, hooldamine ja säilitamine * tuuleenergia kasutamisega seotud ajalooliste ja innovaatiliste teaduslik-tehniliste lahenduste tutvustamine kooliõpilastele ja tehnikahuvilistele * Kullaga küla elu- ja puhketingimuste väärtustamine, külaelu (kultuur, haridus, rahvasport, suhtlus, jne) ja külaolustiku (heakord, miljöö, muinasväärtused, jne) edendamine.

Kokkuvõte tehtust: * maikuus 2013 koristati külatalgutel vana tuuliku varemed ja ladustati ehitajajale näidistena vana tuuliku konstruktsiooni säilinud osad * ehitaja alustas ehitustöödega 25. septembril 2013 * 2013 detsembri lõpu seisuga on uue tuuliku karkass püsti, väliskest kaetud laudisega, ajutine katus peal ning tuulik on tellingutes ja lüüakse välisseina laastukatet * tuuliku esimese etapi ehitustööd (tuuliku kehand, vahelaed, trepid, ajutine katus) lõpetati märtsis 2014 * 2014 talgupäeval rajati tuuliku kõrval asuv kiviaed.

Ühingu tegevust korraldab 2-liikmeline juhatus, palgalist tööjõudu ei kasutatud. Juhatuse liikmetele töötasu ei arvestatud ega makstud.

KULLAGA TUULIK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.