Rohkema info nägemiseks:

LÜMANDA LAPSEPÕLVEMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 145; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÜMANDA LAPSEPÕLVEMAA MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÜMANDA LAPSEPÕLVEMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lümanda Lapsepõlvemaa tegevusaruanne 2022. aastal 25.05.2023

MTÜ tegevuste peamiseks eesmärgiks oli 2023. aastal Lümanda kooli õppetegevuste toetamine.

Osteti uusi õmblusmasinaid (toetust saadi ka MTÜlt Vöimalus) ning õppevahendeid käsitöö ja kodunduse klassi. Vastavalt MTÜ eesmärkidele maksti välja Eduard Treirati stipendium ja hoolekogu preemiad. Samuti otsustati tunnustada tublimaid kooli töötajaid kinkekaartidega ja Hullu

Teadlase konkursil edukalt osalenud õpilasi AHHAA keskuse piletitega. Piirkondlike kultuurihoidjate mälestuspinkidele osteti nimesildid ja toetati pinkide valmistamist (heategevuskontserdi tulud).

Osteti juurde kooli märke, samuti kooli saali kardinad ja jõuluvana kostüüm. Telliti kooli kolmnurkkalendrid, kus seekord olid fotod õpilaste rahvakultuuriainelistest töödest, mis valminud õpetaja Külli Lindau juhendamisel (täitus 50 tööaastat Lümanda koolis).

2023. aastal on plaanis maksta traditsiooniliselt Eduard Treirati nimelist stipendiumi õpilastele ja anda välja hoolekogu preemiad. MTÜ jätkab õppetegevuste toetamist, õppevahendite ja inventari soetamist. Samuti toetame suuremate investeeringute omaosalust, kui kooli pidaja otsustab õppekeskkonda parendada, näiteks õuesõppe ja jalgrataste katusealuste väljaehitamine. Vajadusel toetab MTÜ õpilaste ja töötajate tunnustamist.

MTÜ juhatuse liikmed Tiina Niit ja Liise Kukk

LÜMANDA LAPSEPÕLVEMAA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.