Rohkema info nägemiseks:

MITTETULUNDUSÜHISTU ET TANTS EDENEKS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 138; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MITTETULUNDUSÜHISTU ET TANTS kohta arvamuslugu!"

MITTETULUNDUSÜHISTU ET TANTS EDENEKS MTÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Et tants edeneks loodi 16.10.2012 Pärnumaal eesmärgiga kordineerida tantsutrupp Pärnete (Pärnu et tants edeneks) tegevust.

Tantsutruppi kuulub 12 naist üle Pärnu maakonna. Keskmine vanus 35 a.

Juhendajaks on Kristel Arro (Tantsuspetsialist, tase 6 Eesti rahvatants, 2022). Trennid toimuvad üks kord nädalas.

Pärnete kannab Mihkli kihelkonna riided.

MTÜ Et tants edeneks eesmärk on: - hoida elus oma kodukoha traditsioone. Oskame oma kihelkonna tantse ja teame nende kultuurilist tausta; - liikmed õmblevad ise oma rahvariided hoides elus käsitöö oskust, et saaksid seda edasi anda oma lastele.

- liikmed propageerivad oma ettevõtetes kus töötatakse liikumisharjumust ja meeskonnatööd.

-tantsijad on erinevatelt ametikohtadelt (klienditeenindaja, konsultant, spetsialist, juhataja) ja neid ühendab rahvatants; - hoida ennast vormis.

Rahvatants treenib kõiki lihasgruppe, parandab koordinatsiooni, arendab rütmitunnet, tõstab tuju.

2022a võttis Pärnete osa Pärnumaa tantsupeost Ükskord algab aega (29.05), III Eesti Naiste tantsupeost PereLugu (12.06), tantsis Pärnu

Lastepargis (20.07 ja 03.08) Vene talus (10.07), Meremaa sadamas (23.07), Pootsi hooldekodus, Tõstamaa väärikate jõuluhommikul, Pernova valgusfestivalil (10.12). Lisaks väikesed ülesastumised juubelitel (Klarika, Annely). Aitasime meie juhendajal luua uue tantsu Lustilele ja valmistusime XIII naiste võistutantsimiseks. 2023 tuleb põnev aasta. Meie toimetustega saab kursis olla FB @naisrühmpärnete,

Instagramis#naisruhmparnete parnete.weebly.com

MITTETULUNDUSÜHISTU ET TANTS EDENEKS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.