Rohkema info nägemiseks:

LA & DO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 118; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LA & DO kohta arvamuslugu!"

LA & DO MTÜ hetkeolukord

Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing „la & Do“ on loodud 2012. aasta novembris ning selle eesmärgiks on rahvakultuuri säilitamine ja arendamine ning identiteedi hoidmine, koorimuusika tutvustamine Eestis ja väljaspool ning ürituste korraldamine ja neis osalemine.

Mittetulundusühing „la & Do“ juures tegutseb Keila segakoor „la & Do“, milline asutati 30.08.2012 esmalt noortekoorina. Seejärel 2015 aasta jooksul muudeti. Koori nimeks sai Keila segakoor „la & Do“. MTÜ nime ei muudetud.

2017 aastal on proovid toimunud Keila Kultuurikeskuses.

Tänu koori osalemisele 2014 aastal toimunud laulupeol, sai koor laulupeo protsessis osalemise toetust Eesti Vabariigilt läbi Eesti Kooriühingu.

Segakoor on aruandeperioodi jooksul läbi viinud mitmeid koorilaagreid. Samuti on toimunud erinevad esinemised kooril üksinda kui ka koos teiste kollektiividega.

Koor on esinenud Keila Kultuurikeskuse, Jõulukontsertidel Harjumaal ja Tallinnas.

2019 aastal esines koor Harjumaa laulupeol ning viibis mai kuus kontsertreisil Islandil. Samuti osaleti juubeli üldlaulupeol.

Koroonaperioodil proove ei toimunud. Koor alustas uuesti aktiivseid proove 2021 aasta mais.

2022. aastal oli tegevuseks projektikoor vähenenud liikmete arvu tõttu. 2023. aastal alustatakse täiendavaid ettevalmistusi tulevaste projektide jaoks.

Keila noorte segakoor „la & Do“ on Eesti Segakooride Liidu liige.

Mittetulundusühing „la & Do“ aruandeperioodil töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetel töö eest juhatuses tasu ei makstud.

LA & DO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.