Rohkema info nägemiseks:

ARHIIVIINFO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 134; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARHIIVIINFO MTÜ kohta arvamuslugu!"

ARHIIVIINFO MTÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Arhiivinfo (edaspidi Arhiiviinfo) asutati 2012. aasta lõpul.

MTÜ Arhiiviinfo eesmärkideks on arhiivinduse, arhiivinduslogistika ja dokumendihaldusega seotud juriidiliste ja füüsiliste isikute vahelise koostöö arendamine, arhiivinduse ja arhivaari kutse propageerimine/edendamine ja toetamine, arhiivides oleva dokumentatsiooni, arhivaari kutsega ja arhiivilogistikaga seotud informatsiooni levitamine, institutsioonidevahelise koostöö ja tugiteenuste arendamine.

2013. aasta oli Arhiiviinfo esimeseks tegevusaastaks, mille jooksul täpsustati liikmeks võtmise tingimusi ja võeti juurde uusi liikmeid. Põhikirjaliste ülesannete täitmine toimus erinevate koolituste ja konsultatsioonide, samuti eeskätt Arhiiviinfo liikmeks olevate juriidiliste isikute vahelise koostöö tugevdamise kaudu.

Mittetulundusühing Arhiivinfo (edaspidi Arhiiviinfo) tegevus 2014. aastal jätkus eeskätt koolituste ja konsultatsioonide andmise kaudu. 2015-2022.aastal ettevõtte põhitegevus jätkus. Arendati erinevaid, eeskätt ajalooliste isikuandmete kasutuselevõtuga ning meditsiiniandmete arhiveerimisega seotud projekte.

2023.aastal jätkatakse oma senise tegevusega.

MTÜ Arhiiviinfo tegevust tutvustati erinevas vormis, sealhulgas seoti Arhiiviinfo koduleht Eesti Arhivaaride

Ühingu kodulehega.

ARHIIVIINFO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.