Rohkema info nägemiseks:

VÄIKE JALAJÄLG MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄIKE JALAJÄLG MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÄIKE JALAJÄLG MTÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Väike Jalajälg on asutatud 09.11.2012 (endise nimega MTÜ Kogukonna Koda).

MTÜ Väike Jalajälg eesmärk on tervisliku, kestliku, loodussäästliku ning kogukondliku eluviisi edendamine ja selle propageerimine töötubade, sündmuste, koolituste, projektide ning laagrite kaudu. Ühingu liikmed on eraisikud, kes soovivad kaasa aidata ühingu eesmärkide saavutamisele ning panustavad koolituste jm sündmuste korraldamisse.

2022.aastal oli liikmeid 4.

2019. aastal korraldati mitmeid kohalikke ja rahvusvahelisi koolitusi, laagreid nii lastele kui täiskasvanutele, talguid ning võeti vastu ekskursioone. Kevadel jätkus täiskasvanute koolitus Teadliku Eluviisi Alused koostöös Gaia

Akadeemiaga ning mitmed nädalavahetuse sessioonid peeti Väikese Jalajälje juures. Sügisel toimus rahvusvaheline

EDE koolitus koostöös Gaia Akadeemiaga.Mitmed kursuse koolitajad on MTÜ Väikese Jalajälje liikmed. Lisaks koolitustele toimusid mitmed laagrid, nt Gaia Kooli lastelaager, ukulele laager. Korraldasime aianduse teemalise töötubade sarja ning suve lõpus toimus Eesti inimestele suunatud jätkusuutlikku ja ökoloogilist eluviisi tutvustav festival Elu5, mille raames toimus palju töötubasid, kontserte ning lastele suunatud tegevusi. Jätkati projekti koolituskeskuse tegevuse arendamiseks KÜSKi toel, välja arendati suhete teemaline koolitus ja koolituskeskust tutvustavad materjalid. Jätkasime Euroopa Vabatahtliku Teenistuse projekti, mille raames võõrustasime pikaajalist vabatahtlikku Saksamaalt. Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi raames võõrustasime alates aprillist kuni augustini ka kahte rahvusvahelist noortegruppi, kes abistasid meid koolituskeskuse arendamisel, festivali korraldusel ja meie permakultuuri näidisaia tegemist.

2020. aastal korraldasime seoses Covidi olukorraga senisest vähem koolitusi ja laagreid nii lastele kui täiskasvanutele, talguid ning ekskursioone. Kevadel jäid ära mitmed aianduskoolitused ja Gaia Akadeemia nädalavahetuse sessioonid, mida seni peeti Väikese Jalajälje juures. Euroopa Solidaarsuskorpuse programmi raames võõrustasime siiski alates maist kuni augustini kahte rahvusvahelist noortegruppi, kes abistasid meid koolituskeskuse arendamisel, meie permakultuuri näidisaia tegemisel ja Mõisamaa ökokeskuse alal liigirikkuse ja mulla tervise edendamisel. Septembris toimus üks rahvusvaheline noortevaldkonda tutvustav koolitus Erasmuse programmi raames.

2021. aastal korraldasime eelmise aastaga samas mahus koolitusi, talguid ja ekskursioone. Kevadel toimusid toortoiduteemalised ja aianduse koolitused (osaliselt veebis) ning Gaia Akadeemia nädalavahetuse sessioonid

Mõisamaa ökokeskuses, arvuka osalusega paistis silma Eesti Ukuleleorkestri kevadkontsert. Suurema kevadise ettevõtmisena väärib äramärkimist taimede ettekasvatuse projekt, kus kasutati ja vahetati pärandseemneid. Suvel võõrustasime peamiselt kohalikke vabatahtlikke, kes abistasid meid koolituskeskuse arendamisel, meie permakultuuri näidisaia tegemisel ja Mõisamaa ökokeskuse alal liigirikkuse ja mulla tervise edendamisel. Septembris toimus üks rahvusvaheline noortevaldkonda kuuluv Soundpath koolitus Erasmus+ programmi raames. Sellele järgnesid sügistalvel mitmed väiksemad kontserdid ja helirännakud ning Evelyn Ainlo raamatu esitlus ja toortoidu kokkamise üritused nii täiskasvanutele kui lastele.

2022. aastal korraldasime eelmise aastaga sarnases mahus koolitusi, talguid ja ekskursioone, kokku 45 väiksemat üritust. Kevadel toimusid nädal aega kestvad avatud uste päevad ja Gaia Akadeemia nädalavahetuse sessioonid

Mõisamaa ökokeskuse permakultuuri aias. Suurema kevadise ettevõtmisena viisime ka sel aastal ellu taimede ettekasvatuse projekti, kus kasutati ja vahetati pärandseemneid. Selle projekti edasiarendusena loodi uus osaühing

Külluse seemned, mis hakkab tegelema just pärandseemnete kogumise, säilitamise ja kasvatamisega.

Suvel ja sügisel võõrustasime Euroopa Solidaarsuskorpuse raames kohalikke vabatahtlikke, kes abistasid meid koolituskeskuse arendamisel, meie permakultuuri näidisaia tegemisel ja Mõisamaa ökokeskuse alal liigirikkuse ja mulla tervise edendamisel. Juulis ja augustis toimusid kaks rahvusvahelist noortevaldkonda kuuluvat juhtimisteemalist koolitus Erasmus+ programmi raames. Läbi aasta toimus mitmeid väiksemaid kontserte ja helirännakuid. Lisaks oli rõhk suunatud kommunikatsioonile ja suurema nähtavuse saavutamisele eri vanusegruppide hulgas, seetõttu olime senisest aktiivsemad postitajad oma tegevuste osas facebookis 117 postitust, instagrammis 64.

Ökokeskust külastasid jooksvalt mitmed huviliste grupid, kelle eesmärk oli tutvuda kogukondlikku eluviisiga ja keskkonnateadlike valikutega, iseäranis kohaliku ja mahetoidu kasvatamise ja tarbimise teemadel ning teha värskes õhus veidi aiatööd samal ajal õppides taimekasvatuse ja mulla tervise kohta.

Aastal 2023 on plaanis jätkata koolituste, laagrite jm ürituste korraldamisega, mis on suunatud põhikirjalise eesmärgi täitmisele.

VÄIKE JALAJÄLG MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.