Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-NIGULA VALD, LINNAMÄE KÜLA, KOOLI TEE 5 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 203; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNE-NIGULA VALD, LINNAMÄE kohta arvamuslugu!"

LÄÄNE-NIGULA VALD, LINNAMÄE KÜLA, KOOLI TEE 5 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Linnamäe 160 asutati 2012. a novembris Ühisuse Vanakese baasil. Elamus on 16 korterit, üks neist Lääne-Nigula valla omandis. Korteriühistu põhitegevuseks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Vastavalt KÜ põhikirjale on korteriühistu juhatuses kaks liiget.

2020. a võeti kasutusele korteriühistutele mõeldud raamatupidamise- ja üüriarvestuse programm Korto. Toimus üks üldkoosolek, kus kinnitati majandusaasta aruanne ja arutati jooksvaid küsimusi. Üldkoosolekul võeti ka vastu otsus korrigeerida 2014. aastal võetud laenu kajastamist raamatupidamise aruandes. Selle tagajärjel ellimineeriti 2018. ja 2019. aasta aruannetes negatiivne netovara ja edaspidi kajastatakse võetud laenu bilansis nii nõuete kui kohustiste osas.

2020 aasta jooksul teostati hääletusi ja võeti vastu otsuseid kasutades Korto keskkonda. 2020. aastal suuri kulutusi ei tehtud. Tänu 2019. aastal teostatud veetrassi läbipesule ja veemõõtja vahetusele säilisid veevahed madalana. Koosolekud ja hääletused protokolliti ja saadeti e-maili teel korteriomanikele ning on leitavad Korto keskkonnast.

2022.a lõppes laenu tagasimaksmine. Sõlmiti halduseleping Haapsalu Linnamajanduse AS-ga, kellega ühises koostöös on huvi 2023. aastal edasi minna Kredexi poolse toetusega seoses renoveerimisega.

LÄÄNE-NIGULA VALD, LINNAMÄE KÜLA, KOOLI TEE 5 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.