Rohkema info nägemiseks:

MEROLEE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 310; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEROLEE MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEROLEE MTÜ hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Merolee on loodud 05.12.2012.

Peamised tegevusalad: Laste ja täiskasvanute vaba aja veetmise võimaluste täiendamine, muusikateraapiliste ja häälega seotud õpitubade ja ürituste läbiviimine. Lauluringide läbiviimine. Täiendkoolitustel osalemine.

MTÜ Merolees oli 2023. aastal 2 juhatuse liiget. Õpitubasid ja lauluringe viis läbi vabatahtlikuna Merle Reiter. Väljastpoolt käis noori ja täiskasvanuid koolitamas Eva-Lotta Vunder ja Kirsika Kuusik.

Põhieesmärgiks on: Aidata kaasa võimalikult paljudel inimestel parendada oma vaimset ja füüsilist tervist.

Tegevusvaldkonnad on: Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: ürituste ja õpitubade korrladamine, täiendkoolitustel, suvepäevadel, laagrites ja messidel osalemine.

2018. aasta septembri lõpus alustasime lauluringide juhendamisega. Selleks rendime ruume, kus saavad nii täiskasvanud kui ka lapsed koos käia kord nädalas.

2023a toimus juunis ja detsembris osalejate avalik kontsert. Kevadel võttis meid lahkelt vastu Varbuse Muusikamõis ja detsembris toimus kontsert Vastseliina Rahvamajas. Kevadist kontserti läbiviimist toetas Eesti Kultuurkapital 300€ ja talvist kontserti 500€.

2023a detsembris soetasime digiklaveri Roland FP-90, mille ostu toetas osaliselt KULKA 800€ ja ülejäänud 1136€ oli MTÜ-l endal olemas.

Koolituselt saadud teadmisi ja oskusi on antud edasi erinevatel koolitustel inimeste teadlikkuse ja oskuste tõstmiseks. Tänu uutele teadmisetele ja oskustele pareneb inimeste vaimne ja füüsiline tervis.

Olulised väljaminekud järgneval aastal on täiendkoolitusteks, et omandada uusi teadmisi, mida taas edasi anda ja uue inventari soetamiseks, et tegevust laiendada.

Merolee on mittetulundusühing, mille kõrgeimaks otsustusorganiks on üldkoosolek.

MTÜ Meroleel aasta jooksul töötajaid ei olnud. Liikmed tegid vabatahtlikku tööd. Käisid väljastpoolt koolitajad - ostsime sisse teenust.

Sissetulekutega maksti kulud. Raamatupidamise korraldamise eest vastutab MTÜ Merolee juhatus. Raamatupidamistööde tegemiseks kasutatakse programmi „Merit Aktiva“. Korraline Üldkoosolek toimus 10. juunil. 2024, kus kinnitati 2023. aasta majanduse aastaaruanne

MEROLEE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.